Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
20. července 2022 10:35
Čas čtení 0:56

FIFA 23: EA Sports odhalily novou obálku, jsou na ní Sam Kerr a Kylian Mbappé

Kategorie:
News
Uložit Uložené
FIFA 23: EA Sports odhalily novou obálku, jsou na ní Sam Kerr a Kylian Mbappé
Zdroj: EA SPORTS FIFA

Kylian Mbappé a Samantha Kerr jsou oficiálními tvářemi hry EA Sports FIFA 23 Ultimate Edition.

Zatímco Francouz se na přebalu populární videohry objevuje potřetí v řadě, Kerr je první fotbalistkou na globální obálce FIFA. Informoval o tom server NBC Chicago.

Společnost EA Sports se poprvé objevila na scéně v roce 1993 se svým debutem FIFA. V roce 2015 se na obálce za své země objevily Američanka Alex Morgan a Kanaďanka Christine Sinclair. Přidání Kerr na globální obálku je jen dalším důkazem toho, jak obliba ženského fotbalu stále roste.

FIFA 23 vyjde podle webu FIFPlay 30. září 2022. Je možné si ale zahrát o tři dny dříve, pokud si předobjednáš Ultimate Edition hry nebo jsi členem služby EA Play.

Osmadvacetiletá Sam Kerr je australská útočnice, která se na ženské fotbalové scéně objevuje již deset let. Na mistrovství světa debutovala v roce 2011 a v roce 2019 byla první, kdo zde vstřelil hattrick. Aktuálně hraje za Chelsea v ženské superlize FA a za australský ženský fotbalový tým Matildas, jehož je od roku 2019 kapitánkou. Je jedinou fotbalistkou, která získala Zlatou kopačku ve třech různých ligách a na třech různých kontinentech.

23. dubna 2024 9:00 Čas čtení 4:15 Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička

Třiadvacetiletý Kylian Mbappé je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů světa a francouzskou sportovní ikonu. Hraje jako útočník za Paris Saint-Germain a francouzskou reprezentaci. Údajně je nejlépe placeným hráčem na světě. 

Domů
Sdílet
Diskuse