Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
24. července 2022 13:30
Čas čtení 2:51
Richard Balog

Tenisky od značky Vans jsou stylová klasika, se kterou zvládneš letní měsíce levou zadní

Tenisky od značky Vans jsou stylová klasika, se kterou zvládneš letní měsíce levou zadní
Zdroj: Sneakersnstuff
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Ikonický výrobce je na trhu více než padesát let a na pulty obchodů stále dodává jeden skvělý pár tenisek za druhým. Kolik z nich skončí ve tvé sbírce?

Tenisky s vaflovou podrážkou od značky Vans jsou nedílnou součástí nejen skateboardové komunity, ale celé streetwearové kultury. Díky spolupráci s online obchodem Footshop můžeš poznat všechny nejčerstvější novinky včetně limitovaných kusů. 

Níže najdeš výběr deseti nejzajímavějších párů pro muže i ženy, mezi nimiž jsou jednoduchá látková provedení, ale také modely s rukopisem známých umělců. Stačí si vybrat svého favorita.

Nabídka oblečení, obuvi a doplňků vans v online obchodě Footshop
V den publikování článku byla na vybrané produkty v online obchodě Footshop akce do výše 25 %. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
10 nejlepších párů tenisek z první poloviny roku 2022. Ve sbírce je nemá každý 10 nejlepších párů tenisek z první poloviny roku 2022. Ve sbírce je nemá každý 14. července 2022 17:30

Vans OG Style 36 LX (Leather) 2 459 Kč

Na úvod začínáme klasikou v podobě modelu Vans OG Style 36 LX v koženém provedení. Vybrali jsme světlou barevnou variantu s přívlastkem True White, kterou designérský tým doplnil o kontrastní tmavě hnědý pruh z obou stran. Jednoduchá nadčasová volba, která je dostupná v mužských i ženských velikostech za férovou cenu. 

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Old Skool 36 DX (Anaheim Factory)  2 499 Kč

Ze zcela odlišné kategorie je tato atraktivní úprava modelu Vans Old Skool 36 DX, kterou designéři v Anaheimu zahalili do látkového svršku s motivem komiksových bublin. Černé semišové panely na špičce, kolem tkaniček a na patě jsou zajímavým kontrastem k výraznému potisku. Pozitivně hodnotíme také modrou linii kolem celého obvodu tenisek.

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX (Dip Dye)  2 499 Kč

Černobílé provedení modelu Vans Vault OG Authentic LX z balíčku Dip Dye považujeme za jedny z nejatraktivnějších tenisek v dnešním výběru. Vybledlý efekt těmto nadčasovým teniskám bude slušet ze všech úhlů a v případě, že hledáš výraznější barevnou kombinaci, jsou k dispozici i modrá a oranžová varianta.

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault Epoch VR3 LX (Suede) 2 499 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš také neokoukané siluety od značky Vans Vault včetně modelu Epoch VR3 LX v semišovém provedení s červenými koženými panely. Teniskám nechybí ikonická vaflová podrážka ani vnitřní stélka s technologií EcoCush™, která zprostředkovává příjemný došlap.

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old Skool LX (Snake Eyes)  2 499 Kč

Mezi kultovní a zároveň nejprodávanější produkty z portfolia značky Vans patří i modelová řada tenisek Old Skool, kterou určitě dobře znáš z českých ulic. Klasický „old school“ design, povrch z látky s grafickým motivem hracích kostek, ikonická vaflová podrážka a kvalita. To jsou aspekty, díky nimž jsou tyto krásky skvělou volbou pro muže i pro ženy. Pozitivně hodnotíme i jejich cenu, která nepřekročila hranici 2 500 korun.

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Old Skool Stackform  2 699 Kč

Pokud hledáš výjimečný pár tenisek, který neuvidíš na každém a nestojí více než několik tisíc korun, odpovědí jsou tyto džínové krásky s vysokou podrážkou. Designéři nahradili ikonickou černobílou šachovnici za patchwork v modré látce a model Old Skool získal nový rozměr. Bohužel, tato atraktivní varianta s podnázvem Stackform je k dispozici pouze v ženských velikostech (36–⁠40 EU).

Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 LX (Positive Vibrant)  2 759 Kč

Silueta s názvem Authentic byla prvním vyrobeným modelem společnosti Vans od jejího vzniku v roce 1966. Tenisky jsou dílem zakladatele Paula Van Dorena a dodnes jsou populární v kultuře skateboardingu, punku a mnoha jiných, kde si získaly pověst kultovní obuvi. Provedení s podtitulem Positive Vibrant je zahaleno do textilního svršku v neutrální barvě, který doplňují vyšívané listy v různých odstínech.
 

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault Knu-Skool VR3 LX (Imran Potato)  3 299 Kč

Pozornost si zaslouží i pár s leopardím vzorem napříč celou vrchní částí tenisek, který je prací umělce jménem Imran Potato. Silueta s názvem Knu-Skool VR3 LX má dokonalý nádech zlaté éry skateboardingu ze začátku tisíciletí, což podtrhují široké tkaničky a vyztužené panely z obou stran.

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault SK8-Hi VR3 LX (Imran Potato)  3 759 Kč

Ze stejné spolupráce pochází i atraktivní varianta siluety SK8-Hi, která stojí více než 3 500 korun. Imran Potato v tomto případě vyměnil zvířecí motiv za grafiku ruky na ikonickém podkladu šachovnice. Oceňujeme také vyšívaný nápis Vans na patě a obrys nohy ze spodní strany vaflové podrážky.

Vans Vault
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Museum of Peace & Quiet  4 259 Kč

Závěr dnešního výběru si pro sebe získaly Vans Vault OG 36 LX v tmavě zeleném provedení z prémiové kůže s podpisem firmy Museum of Peace & Quiet. Retro verze siluety Old Skool se od svého mladšího bratra odlišuje především ve svršku, kde jsou tkaničky mnohem blíže ke špičce. Cena na úrovni 4 000 korun je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů.

Vans Vault
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Rifle s dírami přes celé pozadí i odhalené křivky. Značka Mugler představila hříšnou kolekci jaro/léto 2022 Rifle s dírami přes celé pozadí i odhalené křivky. Značka Mugler představila hříšnou kolekci jaro/léto 2022 9. června 2022 17:30
Domů
Sdílet
Diskuse