Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2022 17:30
Čas čtení 1:18
Richard Balog

Rifle s dírami přes celé pozadí i odhalené křivky. Značka Mugler představila hříšnou kolekci jaro/léto 2022

Rifle s dírami přes celé pozadí i odhalené křivky. Značka Mugler představila hříšnou kolekci jaro/léto 2022
Zdroj: Mugler
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Hlavním tématem nové kolekce, kterou představilo hvězdné obsazení modelek v ulicích Los Angeles i ve filmovém studiu, je láska, respektive inkluze k vlastnímu tělu.

Casey Cadwallader v rámci kolekce jaro/léto 2022 pro značku Mugler vsadil na ženskost v nejčistší podobě a šlo o správný krok, kterým vzdal dokonale hold zakladateli Manfredu Thierrymu Muglerovi, který zemřel 23. ledna letošního roku. 

Kreativní ředitel módního domu Cadwallader vyměnil přehlídkové molo za studio Paramount Studios a ulice Los Angeles, ve kterých předvedly návrhy s dávkou sexappealu známé modelky včetně Belly Hadid, Chloë Sevigny nebo i raperky Megan Thee Stallion. 

Hlavním tématem kolekce je láska k vlastnímu tělu. Jednotlivé produkty jsou nesmírně sexy a poukazují na krásu žen, a to bez ohledu na jejich výšku nebo typ postavy. Jedná se o tradici značky Mugler, díky které si získala srdce mnoha osobností včetně Kim Kardashian.

Modelka Bella Hadid v kouscích, které odhalily téměř celou postavu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

Doporučeno
Toto jsou návrhářky, které svojí prací inspirují celý svět a jejich modely budeš chtít nosit Toto jsou návrhářky, které svojí prací inspirují celý svět a jejich modely budeš chtít nosit 13. dubna 2022 11:30

Cadwallader společně se svým týmem vsadil na lehké průhledné materiály, riflovinu v různých podobách, asymetrické střihy, výrazné barvy a motivy či na otvory na místech, kde bychom je neočekávali. Jako například v případě džínů s dírami přes celé hýždě nebo vrchních dílů s výkroji v oblasti břicha nebo boků. 

Kromě série riflí v několika barevných provedeních nás oslovily cyklistické šortky s průhlednými částmi, korzety, zkrácená saka a úzké šaty ze síťoviny, které obepínají postavu. 

Jednotlivé modely jsou dostupné v online obchodě módního domu Mugler. Ceny se pohybují od 7 tisíc korun za cyklistické šortky až po téměř 50 000 korun v případě asymetrických večerních šatů s příměsí hedvábí. Zmiňované džíny s dírami přes celou záď mohou být ve tvém šatníku za částku 17 000 korun. 

Nyní si vychutnej krátký, 10minutový film od studia TORSO plný tanečních choreografií, svůdných pohledů a odhalených těl v extravagantních modelech. Lehce erotickou atmosféru celé kolekce zvýrazňuje doprovodná hudba v rychlých rytmech, která tě pohltí. Takto si představujeme odvážnou prezentaci v podání známých módních domů. 

P. S. Minimálně stejně zajímavá a atraktivní byla i loňská kolekce značky, v níž byla hlavní tváří přehlídky Bella Hadid s odhaleným poprsím.

Doporučeno
Nejbizarnější produkty od módního domu Balenciaga, které jsou aktuálně k dostání Nejbizarnější produkty od módního domu Balenciaga, které jsou aktuálně k dostání 2. června 2022 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse