Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
1. srpna 2022 11:11
Čas čtení 1:11

50 Cent vystoupí v říjnu v Praze. Lístky pořídíš od 1990 korun

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
50 Cent vystoupí v říjnu v Praze. Lístky pořídíš od 1990 korun
Zdroj: Burak Cingi/Redferns

Je tomu 12 let, co Curtis James Jackson III, spíše známý jako 50 Cent, navštívil české hlavní město. Můžeš se na něj opět těšit 18. října.

Kdo by neznal album Get Rich Or Die Tryin’ nebo hit Candy Shop? Přestože se jedná o hudbu, která už má nějaký pátek za sebou, její věhlas, stejně jako alter ego queenského rodáka 50 Centa, má stále švih. Zakladatel G-Unit by se měl do České republiky vrátit v rámci tour již 18. října, kdy by měl vystoupit v O2 aréně. Lístky si budeš moci koupit v předprodeji již v úterý.

7. května 2020 13:11 Čas čtení 1:03 50 Cent prý naučil Tekashiho, jak schovávat peníze před ženami a nemanželskými dětmi, tvrdí matka jeho dítěte 50 Cent prý naučil Tekashiho, jak schovávat peníze před ženami a nemanželskými dětmi, tvrdí matka jeho dítěte

Dospívání opravdu neměl jako z pohádky. Dealování drog na základní škole, zločin, gangy, a dokonce několikačetná střelná poranění (střelen byl dokonce devětkrát). Nic z toho jej ale nepoložilo a dokázal si splnit svůj sen. Sedmačtyřicetiletá rapová legenda již potřetí ve své kariéře míří do Prahy, kde svým fanouškům ukáže, že ze svého umu nic neztratila.

Držitel Grammy, který dokázal svou nejlepší desku z roku 2002 Get Rich Or Die Tryin’ vyšperkovat natolik, že se jí prodalo více než 30 milionů kusů, se dvacet let po jejím vydání rozhodl zavítat zpět do středu Evropy. Naposledy zde vystoupil v roce 2010 v Holešovicích, předtím v roce 2007.

Je pravda, že jeho poslední nejnovější sólová deska Animal Ambition: An Untamed Desire To Win je již osm let všem fanouškům dobře známa, každopádně blízký přítel jmen jako Dr. Dre nebo Eminem letos dokázal, že do starého železa rozhodně nepatří. Společně s nimi a dalšími rappery typu Snoop Dogg či Kendrick Lamar vystoupil v rámci Halftime Show na Super Bowlu v „poločasu legend“, což sklidilo jen pozitivní ohlasy.

31. července 2022 6:00 Čas čtení 5:11 Od domácích neshod a násilí utekl k hudbě: woundysoul zvládl psychické problémy a plánuje se držet hyperpopu Od domácích neshod a násilí utekl k hudbě: woundysoul zvládl psychické problémy a plánuje se držet hyperpopu

Jeho v pořadí třetí vystoupení proběhne 18. října 2022 v O2 aréně a dle informací na oficiálním webu se bude cena lístků pohybovat mezi 1 990–2 390 Kč. Nicméně nezapomeň, že předprodej odstartuje velmi brzo. Vstupenky na koncert půjde zakoupit v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal již od 2. srpna 2022 od 10:00.

Domů
Sdílet
Diskuse