Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
8. srpna 2022 18:08
Čas čtení 0:54

Policie pátrá po totožnosti muže. Neznámý byl vytažen z Hranické propasti bez známek života

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po totožnosti muže. Neznámý byl vytažen z Hranické propasti bez známek života
Zdroj: Policie ČR

Policie žádá veřejnost o pomoc s identifikací neznámého muže nalezeného v Hranické propasti na Olomoucku.

Ve středu 3. srpna bylo na vodní hladině Hranické propasti nalezeno tělo muže neznámé totožnosti, ohledáním nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla podíl další osoba. Policie se obrací na širokou veřejnost, která by mohla pomoci s jeho identifikací. 

Věk neznámého muže by se mohl pohybovat mezi 25–40 lety. Pravděpodobně se jednalo o muže štíhlé, atletické postavy, vysokého 194 cm a vážícího 67 kg. Vlasy měl světle hnědé, krátké, možná i vlnité s délkou do 5 cm. Hlava byla oválného tvaru se světlým obočím, tenkýma k hlavě přilehlýma ušima, bradkou a knírem do délky 0,8 cm. Dalším identifikačním znakem je jizva v levém podbřišku. Barvu očí se policii nepodařilo zjistit.

Pokud máš jakékoliv informace k totožnosti neznámého muže, případně poznatky k místu, kde se pohyboval nebo pobýval v posledních týdnech, volej kdykoliv na bezplatnou linku 158. S informacemi můžeš kontaktovat policisty i na lince 974 778 337 nebo 601 365 551. 

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Policii se doposud nepodařilo zjistit osobu či osoby, které v dané lokalitě Hranické propasti provádí úklid odpadkových igelitových pytlů. Proto se obrací i na ně nebo na svědky, kteří mají informace o úklidu těchto prostor, aby policii kontaktovali též na výše uvedených tel. číslech.

Domů
Sdílet
Diskuse