Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
13. srpna 2022 12:31
Čas čtení 0:33

Při tragické dopravní nehodě na Rychnovsku zemřeli tři lidé

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Při tragické dopravní nehodě na Rychnovsku zemřeli tři lidé
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Čelní střet dvou automobilů nikdo nepřežil.

Policie zasahovala u páteční dopravní nehody na Rychnovsku, kde došlo ke střetu dvou vozidel na silnici 2. třídy mezi Rychnovem nad Kněžnou a Rokytnicí v Orlických horách. Při čelní strážce dvou vozidel zahynuli tři lidé.

„Z dosud nezjištěných příčin 33letý řidič Volkswagenu Golf, jedoucí směrem od Rokytnice, vyjel do protisměrné části vozovky, kde se čelně střetl s protijedoucí fabií směrem od Rychnova, v níž cestovala 46letá žena a 18letý spolujezdec. V důsledku střetu všichni tři účastníci nehody utrpěli zranění, kterým bohužel na místě podlehli,“informovala policejní mluvčí Eva Prachařová.

Fotografie z místa tragického střetu.
Fotografie z místa tragického střetu. Zdroj: Policie ČR

Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Kvůli zajištění všech stop i odklizení následků dopravní nehody byla silnice zavřená několik hodin a řidiči museli jezdit po objízdných trasách přes okolní obce. 

Určení přesné příčiny nehody i veškerých jejích okolností je nyní předmětem vyšetřování rychnovských policistů dopravního inspektorátu a služby kriminální policie a vyšetřování.

Domů
Sdílet
Diskuse