Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
16. srpna 2022 11:29
Čas čtení 1:01

Nickelodeon čelí obvinění ze sexualizace Ariany Grande, když byla dětskou hvězdou

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nickelodeon čelí obvinění ze sexualizace Ariany Grande, když byla dětskou hvězdou
Zdroj: Getty Images/Robin Marchant

Americká televize Nickelodeon čelí obvinění ze sexualizace Ariany Grande, která na stanici vystupovala, když byla ještě dítě. Zpěvačka v jedné ze scén leží na zádech a polévá si hrudník vodou.

Americká televizní stanice Nickelodeon čelí obvinění ze sexualizace Ariany Grande, když byla dětskou hvězdou. Tehdy 16leté děvče, které se proslavilo jako Cat Valentine v seriálu Victorious, muselo figurovat v kontroverzních scénách, v nichž si například strkalo prsty do pusy a hovořilo o tom, že je „mokré“, informují UniladIndependent.

16. srpna 2022 10:44 Čas čtení 0:48 Každý třetí Čech neumí žádný cizí jazyk. V angličtině oproti zbytku Evropy prudce zaostáváme Každý třetí Čech neumí žádný cizí jazyk. V angličtině oproti zbytku Evropy prudce zaostáváme

Populární zpěvačka Ariana Grande se do světa showbyznysu dostala už jako teenagerka. V 16 letech ztvárnila Cat Valentine ze seriálu Victorious společnosti Nickelodeon a právě působení v této roli nyní vyvolalo rozruch.

Americká televizní stanice Nickelodeon čelí obvinění ze sexualizace tehdy 16leté Ariany, která si v jedné ze scén lehla na záda a hrudník si polila vodou. V jiném díle zase děvče mluví o tom, že je „mokré“, a do úst si strká prsty.

„To je naprosto nechutné. Jako dospělý člověk nyní přesně vím, o co tady jde,“ vyjadřují znechucení nad společností Nickelodeon lidé na sociálních sítích. „Vždycky se mi z toho dělalo zle. Představte si, jak dospělý člověk nutí teenagera, aby natáčel podobné scény,“ píší další. 

Plátek Unilad požádal společnost Nickelodeon o vyjádření, ale žádné odpovědi se mu nedostalo.

K působení Ariany Grande na Nickelodeonu se vyjádřila i její bývalá herecká kolegyně Jennette McCurdy. Společnost se prý k Arianě vždy chovala jinak a často ji zvýhodňovala. „Já jsem musela ostatní práce odmítat, ale Ariana mohla natáčení Sam & Cat klidně vynechat, aby se mohla účastnit jiných projektů,“ řekla. „Pamatuji na týden, kdy mi produkce řekla, že Ariana na natáčení nebude a její nepřítomnost obejde tím, že její postava bude v epizodě zavřená v krabici. Děláte si srandu?“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse