Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2022 6:00
Čas čtení 4:54
Adéla Ježková

Kam na výlet: Poznej zblízka architektonický skvost vilu Tugendhat

Kam na výlet: Poznej zblízka architektonický skvost vilu Tugendhat
Zdroj: Unsplash/Mark Omasta
REFRESHER BRNO KAM NA VÝLET KAM NA VÝLET JIHOMORAVSKÝ KRAJ
Uložit Uložené

Prohlídky jedinečného objektu jsou hodně dopředu vyprodané, ale čekání stojí za to. REFRESHER ti přináší nejnovější tip na výlet!

Nevíš, kam vyrazit na výlet? V naší pravidelné sérii přinášíme každou sobotu tipy na skvělé výlety po České republice.

Dnešní tip na výlet bude speciální. Čeká nás totiž funkcionalistický klenot Brna a vlastně celé České republiky. Vydáme se do vily Tugendhat, abychom si prohlédli její interiér, nádhernou zahradu, dozvěděli se o její zajímavé historii a na chvilku si představili, jaké by to asi bylo žít v honosné okázalosti.

Vila je otevřená veřejnosti od úterý do neděle vždy od 10 do 18 hodin. Je ovšem důležité zdůraznit, že vstupenku si musíš koupit předem – a to poměrně dlouho předem. O prohlídky je totiž velký zájem a často bývají beznadějně vyprodané. Vybrat si můžeš ze základního nebo rozšířeného okruhu, případně si lze prohlédnout vilu zvenku či zavítat pouze do zahrady – na to rezervaci nepotřebuješ. Aktuálně jsou v prodeji vstupenky do 31. října 2022, další termíny budou přidány poté.

Domů
Sdílet
Diskuse