Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2022 22:07
Čas čtení 0:51
Jana Chovancová

Jon Bernthal bojuje proti nemilosrdnému světu v traileru na seriál American Gigolo

Jon Bernthal bojuje proti nemilosrdnému světu v traileru na seriál American Gigolo
Zdroj: Showtime
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Seriál má premiéru 9. září na Showtime.

Pokud ses zatím netěšil na premiéru seriálu American Gigolo, která je naplánována na příští měsíc, podívej se na nový trailer. Jon Bernthal kraluje v roli, již ve stejnojmenném filmu z roku 1980 ztvárnil Richard Gere. Záběry jsou opravdu vzrušující, a to z několika důvodů, píše Collider.

Doporučeno
Z dětské hvězdičky ikonou světového formátu. Demi Lovato připravil osud mnoho překážek, nikdy se ale nevzdala Z dětské hvězdičky ikonou světového formátu. Demi Lovato připravil osud mnoho překážek, nikdy se ale nevzdala 20. srpna 2022 11:00

Příběh zkoumá život Juliana Kayea, bývalého sexuálního pracovníka, který právě vyšel z vězení. Tam si odpykával trest za zločin, jenž nespáchal. Jelikož Julian nemá kam jít a nemá žádný plán, rychle se ocitá v situaci, kdy se snaží pokračovat v práci, kterou vykonával před zatčením. Přitom ho však chce dostat tajemný někdo. Jak říká Julian v upoutávce, ať už byl zatažen do jakékoli šlamastiky, „ještě není konec“.

Nový trailer zobrazuje násilí, které diváci očekávají na základě Julianova vztahu s Michelle. Byli spolu ještě před vězením. Nyní je Julian na svobodě a musí přijít na to, jak přežít ve světě, který vůbec nezná. Ve světě, jenž ho chce dostat za zločin, který nespáchal, a on nemá kam jít, nemá se kde ukrýt.

Fanoušci se samozřejmě mohou těšit i na charisma hlavního hrdiny, jehož ztvárňuje Bernthal. Společnost Showtime na svém Twitteru zveřejnila video, k němuž napsala: „Přijďte kvůli Jonu Bernthalovi, zůstaňte kvůli Julianu Kayeovi.“

Domů
Sdílet
Diskuse