Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
21. srpna 2022 0:38
Čas čtení 0:46

Česká hokejová dvacítka prohrála v boji o bronz se Švédskem 3:1

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené

Čeští hokejisté se domů bohužel vrací bez medaile.

Česká hokejová reprezentace do dvaceti let podlehla v sobotním utkání o třetí místo na mistrovství světa juniorů soupeřům ze Švédska 3:1. Švédové si tak odvážejí bronz a čeští junioři se domů bohužel vrací bez medailí. Informovala o tom Česká hokejová reprezentace na Twitteru.

V první třetině zápasu otevřel skóre Švéd Fabian Lysell. Na 1:1 v druhé třetině srovnal z přesilovky Michal Gut, ale ještě před koncem druhé třetiny poslal Švédsko zpátky do vedení Isak Rosén.

Vedení pak ve třetí třetině navýšil na 3:1 pro Švédsko ještě Linus Sjödin, čímž zpečetil vítězství svého mužstva. Do konce hrací doby se už skóre nezměnilo a český tým se musel smířit s porážkou.

hokej
Zdroj: ČTK/AP/JASON FRANSON

I přes dnešní prohru se čeští junioři na mistrovství světa postarali o senzaci, když jako velcí outsideři ve čtvrtek porazili Spojené státy americké 4:2. Stalo se tak poprvé od roku 2011. Do semifinále postoupili Češi poprvé po čtyřech letech. Páteční souboj s Kanadou prohráli 5:2.

29. ledna 2024 8:00 Čas čtení 0:13 KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v NHL? KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v NHL?

Domů
Sdílet
Diskuse