Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
22. srpna 2022 8:10
Čas čtení 0:39

Policie pátrá po 77leté Ladislavě Veszprémiové z Benešovska

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po 77leté Ladislavě Veszprémiové z Benešovska
Zdroj: Policie ČR

V případě jakýchkoliv informací volej linku 158.

Policisté z Benešova pátrají po sedmasedmdesátileté Ladislavě Veszprémiové z obce Chrást nad Sázavou. Naposledy ji viděl manžel 20. srpna. Policisté po ní pátrají od soboty. Nyní se obrací na veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací kontaktovala linku 158. Policie informuje o pohřešovaných osobách ve své databázi.

Podle popisu policistů je Ladislava Veszprémiová vysoká asi 150 centimetrů, má hubenou postavu a šedé vlasy. Její zdánlivé stáří se pohybuje mezi 75 až 80 lety. Popis oblečení, které by mohla mít na sobě, bohužel policisté neznají, je ale možné, že odešla v černém kabátu.


Seniorka není nebezpečná, ozbrojená a nemá žádnou nakažlivou nemoc. Trpí ale třetím stupněm demence, a proto může být zmatená a dezorientovaná. Pokud o ní máš jakékoliv informace, kontaktuj linku 158.

pátrání, policie
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse