Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
23. srpna 2022 v 15:57
Čas čtení 0:44

Fetty Wap půjde do vězení minimálně na pět let za držení drog

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Známý rapper se přiznal k činu „držení 500 a více gramů kokainu“. Společně s dalšími pěti lidmi Fetty Wap držel a distribuoval přes 100 kilogramů drog.

Rapper Fetty Wap přiznal svoji vinu v případu držení a distribuce drog. Trestní sazba se liší podle okolností. Podle serveru CNN může rapper dostat od 87 do 108 měsíců za mřížemi. Sám Fetty Wap se k rozhodnutí soudu zatím nevyjádřil.

Známý rapper Fetty Wap pravděpodobně půjde do vězení za držení a distribuci kokainu. Rappera společně s dalšími pěti lidmi zatkla policie kvůli drogám v říjnu minulého roku. Umělec se z vazby dostal na kauci ve výši 500 tisíc dolarů. Propuštění na kauci ale soud letos v srpnu zrušil.

Fetty Wap
Zdroj: Las Vegas Police Department

Podle něj měl Fetty Wap vyhrožovat lidem násilím a smrtí. Během hovoru přes FaceTime s oběťmi vyhrožování měl držet zbraň a hrozit, že ji použije. Kvůli zmíněným výhrůžkám musel soud propuštění na kauci zrušit. Rapper se přiznal k držení kokainu i k jeho distribuci. Minimální sazba za tento čin je pět let odnětí svobody. Podle okolností se pohybuje mezi 87 a 108 měsíci. Jaký rozsudek rapper dostane, zatím není jisté.

19. července 2024 v 14:00 Čas čtení 2:54 IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž)

Rapper, vlastním jménem Willie Maxwell, byl společně s dalšími lidmi zadržen kvůli držení 100 kilogramů heroinu, fentanylu, cracku a kokainu. Trestné činy proběhly v letech 2019 a 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse