Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2022 12:30
Čas čtení 1:52
Dominik Vetrák

6 nejlepších seriálů a filmů, které v srpnu vyšly na Netflixu: Toto se vyplatí vidět

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix v srpnu nabídl celou plejádu zajímavých filmů a seriálů. Bohužel těch opravdu kvalitních bylo jen několik.

Netflix každý měsíc vydá velkou spoustu filmů a seriálů. Nikdo, kdo má práci a koníčky, však nemá čas prokousat se tím vším. I proto jsme dali dohromady výběr toho nejlepšího, co se vidět skutečně vyplatí. Také ti však prozradíme, že nic takového jako Day Shift s hercem Jamiem Foxxem zde nenajdeš.

Doporučeno
10 nejlepších her s propracovaným příběhem plným emocí 10 nejlepších her s propracovaným příběhem plným emocí 25. srpna 2022 16:30

1. Woodstock 99: Trainwreck

Třídílný seriálový dokument tě přenese do roku 1999, kdy se na opuštěném newyorském letišti konal obrovský hudební festival Woodstock 99. Měl to být festival plný zábavy, skvělé hudby a nezapomenutelných zážitků.

Na místě se mělo setkat 250 tisíc –⁠ převážně mladých –⁠ lidí, kteří tam však rozpoutali peklo. Nakonec se koupali ve vlastních výkalech. Mohlo za to několik faktorů, které ti nechceme prozrazovat. Je ti však jasné, že organizátoři naprosto selhali, protože v pondělí ráno festival lehl popelem.

2. Mo

Mohammedovi jsme věnovali i vlastní článek. Seriál nás zaujal natolik, že si myslíme, že si to zaslouží a rozhodně by mu mělo dát šanci víc lidí. Děj sleduje Mo a jeho rodinu, která z Palestiny utekla před 20 lety a stále nemá víza ani azyl v USA.

Mo má problémy najít si kvůli tomu práci a velmi snadno se dostane do vážných problémů, o kterých lže celé rodině a ještě přítelkyni. Mo je skvělé drama, jehož tvůrci vynikajícím způsobem využili i komediální prvky a vypravěčské postupy, takže se dokážeš pobavit i na nesmírně napínavých scénách.

3. Tekken: Bloodline

Animované zpracování Tekkenu je rozhodně nejslabším kouskem z tohoto článku, přesto je to povedený seriál, díky kterému si nostalgicky zavzpomínáš na dětství. Vytvořili ho totiž na základě slavné rváčské herní série a hlavní postavou je Jin Kazama. Toho čekají souboje v turnaji Tekken, v němž málokdo zná přítele a někteří oponenti jsou schopni i zabíjet.

 

4. Sandman

Sandman dostával rozporuplné recenze, ale my jsme si ho užili. Seriál je celkově jemně nadprůměrný, ale má spoustu úžasných a skvěle natočených scén a momentů, které ho vyzdvihují a dělají z něj více než povedenou adaptaci slavného komiksu.

Sandmana doporučujeme vidět každému fanouškovi fantasy žánru. Díky sympatickým hercům, komplexnímu ději a zajímavému světu krále snů si seriál užiješ. Jen musíš vydržet alespoň do druhé třetí části. Začátek seriálu je totiž nejslabší.

5. Carter 

Pokud máš chuť na skvěle natočený akční film, Carter tě velmi potěší. Asijští tvůrci se předvedli kamerou a střihem, ale počítačové efekty, jakož i příběh a dialogy už nejsou tak kvalitní. Pokud se na to ale připravíš, nebude to až tak velké zklamání a budeš si moci užít adrenalinovou akci, která ti místy připomene takové pecky, jako jsou Crank či Hardcore Henry. Tvůrci snímek vytvořili stylem, díky kterému to vypadá, že nemá žádný střih.

6. DOTA

Třetí série animovaného seriálu DOTA podle slavné videohry se zase jednou povedla. Pokud máš rád fantasy animované seriály, kde se nešetří brutální akcí a smrtelnými příšerami, DOTA se ti bude líbit.

Domů
Sdílet
Diskuse