Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
28. srpna 2022 20:08
Čas čtení 0:47

Hvězda ze seriálu Stranger Things Joe Keery vydává nový singl

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Hvězda ze seriálu Stranger Things Joe Keery vydává nový singl
Zdroj: Netflix/propagační materiál

V pořadí již druhé album seriálového Steva Harringtona vyjde 16. září.

Joe Keery, hvězda z populárního seriálu Stranger Things, není pouze herec, ale také muzikant. Pod pseudonymem Djo vydá 16. září již druhou desku DECIDE, na které najdeš také jeho nový track Figure You Out.

26. srpna 2022 15:00 Čas čtení 2:44 Muse upozorňují na klimatickou krizi, blackbear píše dopis otci a Nicki Minaj vzpomíná. Poslechni si hudební novinky tohoto týdne Muse upozorňují na klimatickou krizi, blackbear píše dopis otci a Nicki Minaj vzpomíná. Poslechni si hudební novinky tohoto týdne

Joe Keery, který si v seriálu Stranger Things zahrál Steva Harringtona, původně působil v chicagské rockové kapele Post Animal, kterou v roce 2019 opustil kvůli svým hereckým závazkům. Pak se pod pseudonymem Djo vrhl na sólo dráhu, vydal debutové album Twenty Twenty a na něj nyní naváže deskou DECIDE. Ta vyjde již 16. září.

Aby Joe Keery zpříjemnil svým fanouškům čekání, vypustil do světa singl Figure You Out. „Moje pódiová postava začala jako způsob, jak oddělit hudbu od postavy, kterou všichni znají ze seriálu Stranger Things. Zamiloval jsem si to a je to pro mě způsob, jak lidi překvapit a vzít je na zábavnou show,“ řekl umělec pro NME.

„Na novém albu jsem se snažil neupravovat sám sebe. Texty na předchozí desce byly obecnější, neurčité, ale DECIDE bude jiné. Při jeho skládání jsem hodně poslouchal Kendricka Lamara, který se umí dobře zaměřit na osobní texty, což inspirovalo i mě samotného. Novinka tedy bude hodně osobní, i když může ukazovat moji ‚špatnou‘ stránku,“ dodal. 

Domů
Sdílet
Diskuse