Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ema Stanovská
29. srpna 2022 19:53
Čas čtení 0:42

Shia LaBeouf přiznal, že podvedl každou ženu, se kterou kdy byl, a partnerkám zatajil, že měl herpes

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Shia LaBeouf přiznal, že podvedl každou ženu, se kterou kdy byl, a partnerkám zatajil, že měl herpes
Zdroj: Owen Sweeney/Invision/AP/TASR

Byl jsem sobecký, egoistický, egocentrický, nečestný, bezohledný, bázlivý člověk, který hledal jen potěšení, řekl herec Shia LaBeouf.

Herec Shia LaBeouf přiznal, že byl nevěrný všem svým partnerkám. V podcastovém rozhovoru Jona BernthalaReal Ones řekl, že má „dlouhý seznam lidí, kterým se musí omluvit“, přiznal, že „podvedl každou ženu, se kterou kdy byl“, a svým sexuálním partnerkám zatajil, že měl herpes. Píše o tom Ladbible.

Herce v roce 2020 zažalovala jeho bývalá partnerka, hudebnice FKA Twigs, která ho obvinila ze sexuálního násilí. Podle jejích slov jí zakazoval, aby se dívala druhým mužům do očí. LaBeouf obvinění popřel. V novém rozhovoru však naznačil, že jí ublížil, a dodal, že přitom ublížil „mnoha dalším lidem, ale i mnohým dalším před ní“.

„Byl jsem sobecký, egoistický, egocentrický, nečestný, bezohledný, bázlivý člověk, který hledal pouze potěšení,“ řekl šestatřicetiletý herec. Kromě toho přiznal, že po obviněních uvažoval nad sebevraždou. „Cítil jsem ostudu, jakou jsem nikdy předtím nezažil – takovou ostudu, že zapomenete dýchat. Nevíte, kam máte jít. Nemůžete jít ven a koupit si třeba taco.“

7. září 2021 9:30 Čas čtení 7:38 Shia LaBeouf: několikrát zatčený a špičkový herec, jehož kariéra asi skončila Shia LaBeouf: několikrát zatčený a špičkový herec, jehož kariéra asi skončila

Dodal, že se zamyslel nad svou minulostí, litoval svých chyb a teď chce být užitečným člověkem. O životě a skandálech herce si můžeš přečíst více v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse