Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
1. září 2022 v 9:40
Čas čtení 0:13

FOTO: Pákistán bojuje s monzunovými záplavami. Více než 33 milionů lidí muselo opustit svůj domov

Kategorie:
News
Uložit Uložené
FOTO: Pákistán bojuje s monzunovými záplavami. Více než 33 milionů lidí muselo opustit svůj domov
Zdroj: TASR/AP Photo/Fareed Khan

Pákistán sužují záplavy již od června, nejméně 1 162 lidí připravily o život.

Pákistán od půlky června bojuje s monzunovými záplavami, které pustoší celou zemi. Nejméně 1 162 osob zemřelo, na 33 milionů lidí muselo opustit své domovy a více než 1 500 osob je zraněných, píše The Guardian. Mnohé zelené plochy, vesnice i budovy zmizely pod hnědou vodou a na místech, kde se nacházely silnice, najdeš už jen divoké řeky.

28. srpna 2022 v 10:00 Čas čtení 0:58 Povodně v Pákistánu připravily o život nejméně 1 000 lidí, více než 33 milionů lidí muselo opustit své domovy Povodně v Pákistánu připravily o život nejméně 1 000 lidí, více než 33 milionů lidí muselo opustit své domovy
Šáhbáz Šaríf označil záplavy za nejhorší v historii země. Záplavy si vyžádaly nejméně 1 162 mrtvých.Více než 33 milionů lidí muselo opustit své domovy.Ulicemi Pákistánu protéká hnědá voda.
Zobrazit galerii
(16)
Domů
Sdílet
Diskuse