Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vojtěch Vanda
12. září 2022 17:18
Čas čtení 1:23

Britney Spears uvedla, že už nejspíš nikdy nevystoupí. Nese si s sebou trauma z opatrovnictví

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Britney Spears uvedla, že už nejspíš nikdy nevystoupí. Nese si s sebou trauma z opatrovnictví
Zdroj: Wikimedia Commons/Austin Hargrave

Opatrovnictví, během kterého život Britney Spears linkovali její rodiče v čele s otcem Jamiem, bylo pro zpěvačku traumatizujícím zážitkem.

Britney Spears proto s největší pravděpodobností již nikdy nevystoupí živě na pódiu, informuje The Rolling Stone. Umělkyně to uvedla v neděli na svém Instagramu. Čtyřicetiletá hvězda identifikovala jádro problému v době, kdy jí byl pro její špatný psychický stav soudně ustanoven opatrovník. Tím se stal její otec Jamie Spears, kterého kvůli tomu zpěvačka dle svých slov nenávidí. Třináct let opatrovnictví, které označila jako traumatizující, skončilo minulý rok.

31. srpna 2022 15:30 Čas čtení 3:13 Britney Spears v zatím nejupřímnější zpovědi: Plivla bych své rodině do tváře za to všechno, co mi udělala Britney Spears v zatím nejupřímnější zpovědi: Plivla bych své rodině do tváře za to všechno, co mi udělala
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Channel 8 (@britneyspears)

V pozici opatrovníka figuroval otec zpěvačky poté, co se Britney v roce 2008 psychicky zhroutila kvůli osobním problémům. A v posledních postech na Instagramu si ho Spears vzala na paškál. Spílala mu, že za celých 13 let (do roku 2021) neměla dostatečný kreativní prostor, ve kterém by se cítila spokojená. Naopak musela plnit normy, se kterými se nijak neztotožňovala. 

Vzpomínala například na to, že jediný vizuál, který v té době vznikl a líbil se jí, byl videoklip k písničce Work Bitch. A popsala nepříjemnou zkušenost s fotografy: „Ti takzvaní profesionální fotografové na každé tour. Dvoudenní focení pro novou show ve Vegas bylo to nejhorší vůbec. Já jsem byla tak nadšená, přitom mi nikdy žádné fotky neukázali. Raději bych se utopila a fotila se sama ve studiu, než abych znovu pracovala s těmi nejurážlivějšími lidmi, které jsem v životě potkala.“


Nucení do vystoupení s lidmi, kteří se jí nelíbili a byli vůči ní nepříjemní, bylo příliš. V posledních postech proto označila opatrovnickou dobu za traumatizující. Je pravda, že Spears od roku 2017, kdy účinkovala v Las Vegas, jinde živě nevystoupila. To, že by se mohlo blýskat na lepší časy, naznačila poslední hudební spolupráce s Eltonem Johnem. S písní Hold Me Closer přerušila dlouhodobé hudební mlčení.

Momentálně ale Brit předala svým fanouškům špatnou zprávu. „Jsem traumatizovaná na celý život a ano, jsem naštvaná a ne, nejspíš již nikdy nebudu vystupovat, protože jsem tvrdohlavá a chci dokázat svou pravdu,“ dodala předtím, než svůj příspěvek ukončila slovy „polibte mi můj zas**ný zadek“.

Anketa:
Fandíš Britney Spears?
Jasně, je boží.
Nejsem její hudební fanda, ale ať je happy.
Britney vůbec nesleduju.
Jasně, je boží.
46 %
Nejsem její hudební fanda, ale ať je happy.
54 %
Britney vůbec nesleduju.
0 %

Poslední deskou popové princezny je titul Glory z roku 2016 a zdá se, že zpěvačka potřebuje ještě nějakou dobu, než se opět pustí do práce.
 

Domů
Sdílet
Diskuse