Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tereza Patočková
13. září 2022 12:09
Čas čtení 0:32

Piráti chtějí legalizovat konopí. Slibují si od toho až 4,20 miliardy ročně do rozpočtu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Piráti chtějí legalizovat konopí. Slibují si od toho až 4,20 miliardy ročně do rozpočtu
Zdroj: Pirátská strana/volně k užití

Piráti se o legalizaci konopí zasazují dlouhodobě. V souvislosti s ekonomickou krizí je to však zatím poprvé, co toto téma přednesli.

Piráti v úterý informovali o tom, že ve středu představí strategii na legalizaci konopí. Dopadová studie o regulaci konopí by měla být zveřejněna během zítřejšího odpoledne. 

„Zlegalizujeme konopí. Protože v době krize musíme hledat nejen úspory, ale také zdroje příjmů. Díky tomu získáme až 4,20 miliardy ročně, navíc zrušíme zbytečnou šikanu lidí,“ uvedla Česká pirátská strana na Twitteru.

Piráti se o legalizaci konopí zasazují dlouhodobě. V souvislosti s ekonomickou krizí je to však zatím poprvé, co toto téma přednesli. O případové studii a plánu na legalizaci konopí budeme podrobněji informovat ve středu.

Domů
Sdílet
Diskuse