Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
18. září 2022 0:03
Čas čtení 1:04

Patrik Kincl porazil Alexe Lohorého a obhájil pás šampiona organizace OKTAGON MMA

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Patrik Kincl porazil Alexe Lohorého a obhájil pás šampiona organizace OKTAGON MMA
Zdroj: OKTAGON MMA

Patrik Kincl prokázal perfektní výkon hodný právoplatného šampiona.

Brněnská Winning Group Arena se v sobotu stala dějištěm turnaje OKTAGON 35, v jehož hlavním zápase do titulové obhajoby nastoupil šampion střední váhy organizace OKTAGON MMA Patrik Kincl proti vyzývateli Alexi Lohorému. Ten před zápasem sebevědomě prohlašoval, že Kincla v jeho první obhajobu titulu knockoutuje. Bylo tomu ale přesně naopak.

Kincl svým výkonem dostál svým vlastním slovům, a dokonce je předčil. Před bojem totiž zmiňoval, že chce na rozdíl od Karlose Vémoly ukončit Lohorého do konce druhého kola, ale ukončil jej po necelých třech minutách hned toho prvního. Kincl předvedl dokonalou bouři a prakticky na sebe nenechal sáhnout. Lohorého trefil přesným high kickem a následnou sprškou úderů jej u pletiva ukončil. Svou první obhajobu titulu tak zvládl na jedničku.

18. září 2022 2:36 Čas čtení 6:21 Dokonalá bouře šampiona a noc plná překvapení. Takto vypadal velkolepý turnaj OKTAGON 35 Dokonalá bouře šampiona a noc plná překvapení. Takto vypadal velkolepý turnaj OKTAGON 35

Fanoušci tento titulový zápas v anketě pojmenovali jako „Hon na Terminátora“. To proto, že od vítěze duelu se očekává, že na konci roku v pražské O2 areně bude pás obhajovat proti bývalému šampionovi divize Karlosi Vémolovi. Pro Kincla se bude jednat o odvetu s českým bijcem, který nad ním v minulosti vyhrál. Na konci roku by tak měl dostat Kincl šanci srovnat účty. Zápas zatím ale oficiálně potvrzený není.

Ihned po zápase měl Terminátor v úmyslu vkročit do klece a převzít si slovo, jenže Kincl uvedl, že si nepřeje, aby byla jeho rivalovi věnována pozornost, neboť tento večer byl o šampionovi a jeho vyzývateli Lohorém. Promotér organizace Ondřej Konečný jeho přání respektoval, ale krátce nato se Vémola i přesto do klece dostal a za hlasitého bučení přítomných diváků prohlásil, že titul bude na konci roku jeho. Kincl jeho chování blíže komentovat nechtěl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse