Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adam Novosad
25. září 2022 10:38
Čas čtení 0:59

Rozvodová válka mezi princeznou Dianou a princem Charlesem. Nová série The Crown přijde na Netflix již začátkem listopadu

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Rozvodová válka mezi princeznou Dianou a princem Charlesem. Nová série The Crown přijde na Netflix již začátkem listopadu
Zdroj: Netflix

V páté sérii oblíbeného seriálu uvidí diváci poslední fáze života princezny Diany.

Milovníci seriálu The Crown se mohou těšit na novou řadu již 9. listopadu. Společnost Netflix ohlásila příchod 5. série, ve které se rozpoutá rozvodová válka mezi princeznou Dianou a princem Charlesem.

K oznámení došlo na tradiční konferenci TUDUM, kde společnost veřejnosti prozradila velké množství dlouho očekávaných detailů o oblíbených seriálech a filmech, informuje Collider.

V páté sérii The Crown se podle zveřejněného teaseru princezna Diana, kterou si zahrála Elizabeth Debicki, a princ Charles, kterého ztvárnil Dominic West, připravují na vyvrcholení rozvodového řízení. Oba se v třicetisekundové upoutávce chystají na interview pro britské televize, z nichž chce každý vyjít jako ten, kdo má na rozpadu vztahu menší podíl.

Záběry ukazují nervózní Dianu, která si upravuje účes, a Charlese, jenž čelí stresu. Najednou se na obrazovce objevují slova, která nejvíce charakterizují vztah princezny s princem – „otevřená válka“ či „zničené manželství“. Oba se podle upoutávky budou snažit britské veřejnosti ukázat, komu mají lidé fandit, a to i za cenu podrazů.

11. dubna 2024 12:00 Čas čtení 4:55 Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku

Příchozí pátá série seriálu The Crown se bude zaměřovat právě na rozpad vztahu princezny Diany a prince Charlese, ale i poslední měsíce Dianina života před její tragickou smrtí v roce 1997.

V této sérii ztvární královnu Alžbětu herečka Imelda Staunton, Jonathan Pryce si zahraje prince Philipa a Lesley Manville královninu sestru princeznu Margaret.

Domů
Sdílet
Diskuse