Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2022 18:30
Čas čtení 2:27
Dominik Vetrák

Netflix odhalil datum vydání 3. série Zaklínače a vydal trailery na své nejočekávanější filmy a seriály pro příští rok

Netflix odhalil datum vydání 3. série Zaklínače a vydal trailery na své nejočekávanější filmy a seriály pro příští rok
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Máš rád seriály Zaklínač, Dead to Me, You, Bridgerton, Lupin, Shadow and Bone, Emily in Paris či Manifest? V tomto článku najdeš budoucnost netflixáckých seriálů a nejočekávanějších filmů.

Každoroční událost Tudum od Netflixu proběhla tento víkend, díky čemuž jsme měli možnost vidět trailery, teasery a nové záběry z očekávaných seriálů a filmů. Pokud některý film či seriál nemá datum vydání, platí, že ho uvidíme v průběhu roku 2023, velmi pravděpodobně už v jeho první polovině. 

Čtvrtá série krimi seriálu You dorazí ve dvou částech. První polovinu budeš moci streamovat 10. února 2023, zbytek částí 10. března 2023. Děj se posune vpřed výrazným způsobem, když zachytí Joeův nový život v Londýně.

Netflix ukázal také 3. sérii kriminálního seriálu Lupin. Vůbec ale nespecifikoval, kdy se dočkáme premiéry. V debutových záběrech níže můžeš vidět akční scény a nové krádeže.

Datum vydání nedostala ani 2. série oblíbeného fantasy seriálu Shadow and Bone. Jeho tvůrci nám alespoň ukázali první záběry sestávající z pohledu na hlavní a vedlejší postavy a jejich činnost po skončení první série. 

Třetí série Zaklínače dorazí na Netflix někdy v létě 2023. Seriál The Witcher: Blood Origin zobrazí konjunkci sfér, kdy se navždy spojily světy lidí, příšer a jiných nadpřirozených bytostí. Netflix premiéru naplánoval na 25. prosinec 2022. 

Witcher
Zdroj: Netflix

Svět Bridgertonu se rozroste o prequelový seriál s názvem Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Jak už název napovídá, děj se zaměří na královnu Charlotte ještě předtím, než se vůbec stala královnou. Charlotte si zahraje India Amarteifio. 

Fanoušci seriálu Manifest jsou zřejmě stále vděční Netflixu za to, že ho zachránil. Seriál původně vysílala televizní stanice NBC, která jej ale zrušila po 3 z celkových 6 plánovaných sérií. Netflix seriál převzal a dovolil tvůrcům příběh uzavřít v posledních 20 epizodách. Čtvrtá série tedy bude poslední, ale bude mít velký počet epizod. První desítku nových částí uvidíme na Netflixu již 4. listopadu 2022.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Diváci se konečně dozvědí, co se stalo s letadlem, které zmizelo beze stopy během letu a přistálo až po 5 letech. Nikdo však neví, kde se letadlo nacházelo 5 let a jak je možné, že jeho cestující za tu dobu nezestárli ani o den. Níže si můžeš prohlédnout plnohodnotný trailer na čtvrtou sérii.

Netflix se pochlubil také úvodním pohledem na špionážní thriller Heart of Stone, ve kterém bude hrát hlavní roli Gal Gadot. 

Nechyběly ani první záběry na Extraction 2 s Chrisem Hemsworthem. Pokračování akčního hitu vypadá fantasticky. Pokud se ti líbila jednička, zřejmě tě potěší, že dvojka je z hlediska akce ještě ambicióznější. Přesvědč se videem ze samotného natáčení.

Třetí série populárního seriálu Emily in Paris dorazí na Netflix 21. prosince 2022.

Osmidílný seriál Wednesday od Tima Burtona uvidíme už 23. listopadu 2022. Hlavní postavu Wednesday z rodiny Addamsových si zahrála Jenna Ortega (Scream 5), která zobrazí její teenagerskou verzi. 

Jennifer Lopez si zahraje nájemnou vražedkyni ve snímku Mother. Bude v něm muset vyjít z ústraní, aby ochránila svou dceru před smrtelným nebezpečím. Film uvidíme někdy v květnu 2023. 

The Watcher je nový kriminální seriál, ve kterém budou postavy vyšetřovat záhadnou vraždu. Vrahem je přitom jeden z nich. Hlavní role ztvárnili Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge či Margo Martindale. Seriál vyjde 13. října. 

Druhá série povedeného seriálu Vikings: Valhalla by měla na Netflix dorazit začátkem roku 2023. Do té doby si užij krátkou scénu zachycující souboje mezi Vikingy. 

They Cloned Tyrone je sci-fi komedie s Johnem Boyegou, Jamiem Foxxem, Teyonah Parris a J. Alphonsem Nicholsonem premiérující 30. prosince 2022.

Pokračování krimi snímku Knives Out s názvem Glass Onion: A Knives Out Mystery vyjde na Netflixu již 23. prosince. Níže si můžeš prohlédnout první, nepřerušovanou scénu z filmu.

Scenárista a režisér Guillermo del Toro tě provede zákulisím svého stop motion animáku Pinocchio, který vyjde už 9. prosince. 

Finální série kriminální černo-humorné komedie Dead to Me dorazí 17. listopadu. 

Na závěr zde máme teaser trailer pro 3. sérii Outer Banks s premiérou naplánovanou někdy na příští rok. 

Domů
Sdílet
Diskuse