Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Koucká
28. září 2022 22:18
Čas čtení 0:18

Vadí nám Fiala i Ukrajina, protestovali demonstranti na Václavském náměstí (Videoreportáž)

Kategorie:
Video
Uložit Uložené

Na Václavském náměstí proběhla další demonstrace proti Fialově vládě. Lidem nejvíce vadí energetická krize, všeobecné zdražování, ale i postoj české vlády k válce na Ukrajině.

V Praze na Václavském náměstí se 28. září uskutečnila demonstrace proti současné vládě premiéra Petra Fialy (ODS). Celou akci pořádala iniciativa Česká republika na 1. místě, jež stála už za demonstrací ze 3. září, které se zúčastnilo okolo 70 tisíc lidí. Demonstranti nejčastěji protestovali proti rostoucím cenám energií a všeobecnému zdražování, mnozí ale požadovali demisi vlády či kritizovali přístup České republiky k válce na Ukrajině. A jak to na Václaváku ve sváteční středu vypadalo, ti ukážeme v naší reportáži.

Protivládní demonstrace na Václavském náměstí.Protivládní demonstrace na Václavském náměstí.Protivládní demonstrace na Václavském náměstí.
Zobrazit galerii
(3)
Domů
Sdílet
Diskuse