Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2022 8:30
Čas čtení 2:58
Dominik Vetrák

RECENZE: She-Hulk je nejhorší marvelovka v historii

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Vyplatí se sledovat nový marvelovský seriál? Spíše ne.

Na marvelovský seriál She-Hulk jsme se těšili. Hlavní roli měla ztvárnit talentovaná Tatiana Maslany, menší roli měl mít Daredevil, a dokonce i Hulk, přičemž mělo jít o komediální seriál z právnického prostředí. O to víc jsme byli překvapeni, jak slabý seriál z toho nakonec vznikl.

She-Hulk je na komedii až překvapivě nevtipným seriálem. Má milou atmosféru plnou úsměvných momentů, ale nedokážeme si vzpomenout na více než jednu scénu, která nás skutečně pobavila.

Doporučeno
House of the Dragon: Jak se rodí draci a kdo má na ně právo? Kolik draků jsme už v seriálu viděli a komu patří? House of the Dragon: Jak se rodí draci a kdo má na ně právo? Kolik draků jsme už v seriálu viděli a komu patří? 6. října 2022 14:30

Navíc máme dojem, že tvůrci dostatečně nevyužili právnické a soudní prostředí a ani jeden případ se nevyrovnal zajímavosti Daredevilových případů ze seriálu na Netflixu (a to ten seriál potlačil právnickou část života Matta Murdocka do pozadí).

She-Hulk
Zdroj: Disney+

Zpracování internetových trollů je povedené, ale příliš zdlouhavé

She-Hulk byl nejlepší ve zcela první epizodě a následně v posledních dvou třech. Zbytek seriálu byl tak trochu zbytečný, nudný a bez jakékoli vize, která by ho držela pohromadě. Tvůrci seriálu se na pozadí příběhu snažili rozebrat několik důležitých témat, jako například akceptování sebe sama a pozitivní vztah ke svému tělu.

Zpět
Sdílet
Diskuse