Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
7. října 2022 15:52
Čas čtení 0:54

Policie pátrá po totožnosti zesnulé ženy, která byla v únoru nalezena zabalená v koberci

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po totožnosti zesnulé ženy, která byla v únoru nalezena zabalená v koberci
Zdroj: PČR

Vyšetřovatelé totožnost zemřelé z pitvy nezjistili, uvedli však, že nebylo zjištěno cizí zavinění její smrti.

Kriminalisté pátrají po totožnosti ženy, kterou našli 18. února v Plzni na Sylvánu. Pozůstatky těla byly zabaleny v koberci a byly již ve značném stadiu rozkladu. Informoval o tom server Krimi Plzeň. 

„Na místě policisté zjistili, že se jedná o lidské kosterní ostatky ve značném stadiu rozkladu, a protože nemohlo být zpočátku vyloučeno, že osoba zemřela násilnou smrtí, převzali si případ krajští kriminalisté, kteří nařídili provedení soudní pitvy. Hned na začátku prověřování provedli policisté šetření v okolí místa nálezu ostatků, kde se zdržovala komunita lidí bez domova. Toto šetření však nepřineslo do případu žádné relevantní informace,“ popsala vyšetřování tisková mluvčí policie.

identikit PČR
Zdroj: PČR

Vyšetřovatelé však totožnost zemřelé z pitvy nezjistili, uvedli však, že nebylo zjištěno cizí zavinění její smrti. „Ze závěrů soudní pitvy a facilní rekonstrukce vyplývá, že se jednalo o ženu bílé rasy, ve věku mezi 35 a 40 lety věku, drobné postavy a výšky okolo 165 cm. Jelikož byla u zemřelé zjištěna skolióza, dá se předpokládat, že žena chodila shrbená a nakloněná na pravou stranu. Dotyčná měla krátké hnědé vlasy o délce 10–15 cm, měla nápadný nos zakřivený z přímého pohledu na levou stranu a zanedbaný chrup. V době smrti měla na sobě světlé tepláky a zelený svetr,“ uvedla mluvčí policie a dodala, že žena zemřela v intervalu mezi šesti až osmi měsíci před jejím nalezením. 

Policie nyní zveřejnila identikit ženy a žádá veřejnost o jakékoli informace, které by mohly k jejímu identifikování napomoci.

Zpět
Sdílet
Diskuse