Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
10. října 2022 8:32
Čas čtení 0:51

V Praze dnes vystoupí Kendrick Lamar. Lístek ještě seženeš

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Praze dnes vystoupí Kendrick Lamar. Lístek ještě seženeš
Zdroj: TASR/AP

Koncert amerického rappera se uskuteční v O2 areně.

V Praze se dnes uskuteční dlouho očekávaný koncert amerického rappera Kendricka Lamara. Ten navštíví Česko v rámci své tour k novému albu Mr. Morale & The Big Steppers. Vstupenky na show, která se odehraje v O2 areně, ještě seženeš u oficiálních prodejců Ticketmaster a Ticketportal. 

7. října 2022 9:30 Čas čtení 3:12 Fresh Release: Brno dominuje. FNL Zone vydává desku, představujeme nováčky a povíme si, proč je na tom Praha blbě Fresh Release: Brno dominuje. FNL Zone vydává desku, představujeme nováčky a povíme si, proč je na tom Praha blbě

Světová hvězda Kendrick Lamar se řadí k nejúspěšnějším umělcům současnosti. Pětatřicetiletý rodák z kalifornského Comptonu je znám pro svá alba, na nichž kombinuje moderní jazz, funk, soul, rap, a to vše je doplněno o ostrý sociální komentář. V Praze dnes populární rapper představí nové album Mr. Morale & The Big Steppers, které hudební kritici hodnotí více než pozitivně, a fanoušci se tak mohou těšit na nezapomenutelnou show. 

Kendrickova hudba se v posledních letech těší obrovskému zájmu. Jeho track HUMBLE. si jenom na Spotify vysloužil téměř dvě miliardy poslechů a jinak tomu není ani v případě populárního singlu All The Stars, který rapper nazpíval spolu s R&B zpěvačkou SZA. O tom, jak skvělý umělec Kendrick Lamar je, svědčí i fakt, že je držitelem 14 cen Grammy a mnoha dalších ocenění. 

V O2 areně dnes Kendrick Lamar vystoupí s dalšími dvěma předskokany. Jedním z nich je jeho bratranec Baby Keem a druhým supportem je Tanna Leone. Vstupenky na dnešní show ještě koupíš u oficiálních prodejců Ticketmaster a Ticketportal. Jejich cena startuje na 990 korunách.

Domů
Sdílet
Diskuse