Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2022 12:30
Čas čtení 12:01
Adam Novosad

Úplná začátečnice za víkend u tyče vydělá 10 000 korun, říká Martina z hostesingové agentury. Erotické služby jsou tabu (Rozhovor)

REFRESHER SEX SEXUALITA
Uložit Uložené

Martina se po 16 letech v byznysu rozhodla přetavit zkušenosti z tancování do vlastní agentury pro hostesky a tanečnice.

„Ze své zkušenosti vím, že když jsem tančila a ke klientovi jsem byla otočená zády, občas jsem se otočila zpátky a on měl svlečené kalhoty. Je na ženě, jak se k tomu postaví. Já jsem vždy řekla, že se buď klient oblékne, nebo končíme. Pokud tanečnice nechá muže masturbovat, je to už velmi špatné,“ říká majitelka agentury pro tanečnice a nápojové hostesky Martina's Agency.

Doporučeno
Český sexbyznys tvoří z většiny sociálně motivovaná prostituce. Legalizace zatím není možná, míní odbornice Český sexbyznys tvoří z většiny sociálně motivovaná prostituce. Legalizace zatím není možná, míní odbornice 10. října 2022 6:00

Martina Harabišová tančila v pánských klubech více než 15 let, ale když nabyla dojmu, že úroveň tanečnic i klientů upadá, rozhodla se založit si vlastní agenturu pro hostesky a tanečnice a ženy dnes učí, jak zaujmout, podmanit si klienta a nakonec královsky vydělat. 

My jsme se jí ptali i na to, co říká na nabízení erotických služeb tanečnicemi, které se nechají přemluvit klienty, kolik tanečnice a nápojové hostesky vydělají a proč se klienti stále snaží ženy přemluvit, aby jim na soukromých show nabídly „něco víc“.  

striptíz, hostes, tanečnice
Zdroj: Instagram/Martina’s Agency

Jak vznikl nápad založit si vlastní agenturu pro hostesky?

Zábavě pro dospělé, jak tomuto byznysu říkám, se věnuji již 16 let. Jako tanečnice jsem pracovala posledních 15 let, dokud jsem s kariérou neskončila loni v listopadu. Mám bohaté zkušenosti, tak jsem si řekla, že si založím vlastní agenturu a budu se specializovat na začínající tanečnice a nápojové hostesky.

Když jsem začínala, neexistovaly agentury s takovým přístupem, jaký mám k ženám já. I když jsem vždycky vydělávala nadstandardně oproti tomu, kdybych měla běžné zaměstnání, opravdu zajímavé peníze jsem začala vydělávat až po 10 letech.

Vícekrát se už stalo, že slečna poslala fotky, ale po příchodu do klubu ani zdaleka nevypadala tak, jak slibovala, tak ji rovnou otočili a poslali domů.

Pod pojmem hostesing si většina lidí zřejmě představí hostesky na různých akcích, které stojí a usmívají se na hosty.

O eventové hostesky bych chtěla agenturu rozšířit v budoucnosti. Vím, že tato oblast má potenciál, protože se žena dostane na zajímavé události, akce či festivaly, což každého láká. Je důležité si uvědomit, co všechno práce na eventech zahrnuje. Není to jen o tom, že hosteska stojí a usmívá se.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

Event hostesing bývá většinou spojený s cateringem, takže hostesky obsluhují a prakticky pracují jako servírky, jen jsou krásněji oblečené. Ani finančně to není odměňováno nějak závratně – hosteska si na eventech může vydělat kolem 170 až 200 korun za hodinu, pokud natrefí na dobrého klienta, tak možná 250 korun.

Na druhé straně, když se bavíme o výdělcích nápojových hostesek a tanečnic, ty mohou být astronomické. Záleží jen na tom, kde konkrétní slečna pracuje a jak umí sama sebe prezentovat. Pokud chce vydělávat velké peníze, potřebuje mít nějakou úroveň. To se ženy snažím naučit.

Doporučeno
Adrian se živí jako vyhazovač: Hostovi jsem musel odfouknout lajnu koksu, když si ji rýsoval rovnou na stole v podniku (Rozhovor) Adrian se živí jako vyhazovač: Hostovi jsem musel odfouknout lajnu koksu, když si ji rýsoval rovnou na stole v podniku (Rozhovor) 11. září 2022 9:30

Máš kluby jen v Česku, nebo i na Slovensku či v Rakousku?

Máme kluby v České republice, v Rakousku i na Slovensku, ale ne v Bratislavě. V Rakousku máme kluby ve Vídni pro nápojové hostesky a noční klub v Alpách.

Já zatím nemám portfolio klubů až tak velké, protože jsem agenturu zakládala v únoru 2019 a povolení od ministerstva práce jsme dostali začátkem roku 2020, kdy hned přišla pandemie. Ale neustále nám kluby přibývají. 

striptíz
Zdroj: Martina’s Agency

Zajišťuješ práci tanečnicím a nápojovým hosteskám v nočních klubech pro pány. Mýtus říká, že takové ženy musí hostům nabízet extra erotické služby, chtějí-li si vydělat.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 123205 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemčení?

  • Zda tanečnice na soukromých show opravdu nabízejí extra erotické služby.
  • Jak se Martině jako tanečnice u tyče hlásí i 50leté ženy bez zubů.
  • Jak si tanečnice může ze tří lahví šampaňského někdy vydělat 15 000 Kč.
  • Zda klienti vědí, že s nimi popíjí hosteska, jejímž cílem je na nich vydělat.
  • Proč je pro klienty výzva tanečnici přiopít a udělat ji povolnější.
  • Zda klienti během soukromé show nabízejí dívkám peníze za erotické služby.
  • Zda se děje, že klienti na soukromé show začnou onanovat nebo ženu osahávat.
Domů
Sdílet
Diskuse