Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová ČTK Tereza Patočková
16. října 2022 v 18:45
Čas čtení 0:40

Policie odvolala pátrání po školačce z Liberce, našla ji v neděli večer

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie odvolala pátrání po školačce z Liberce, našla ji v neděli večer
Zdroj: Policie ČR

Ivana Nováková na sobě měla zelený bomber (zevnitř oranžový), černo-růžové sportovní boty Adidas, fialový sportovní batoh s červeným nápisem Nike. Na obou předloktích má tetování a také špatně vyslovuje, koktá.

Policie odvolala pátraní po třináctileté Ivaně Novákové z Liberce. V pátek se nevrátila ze školy v nedaleké Chrastavě a rodina má o děvče obavy, protože má sklony k sebepoškozování. Policie informace o pohřešované zveřejnila na webových stránkách.

Pohřešování dívky oznámil už 14. října její otec. „Dívka téhož dne nepřišla ze ZŠ v Chrastavě domů. Po 13. hodině psala otci SMS, že omylem nastoupila do vlaku, který jede z Chrastavy na druhou stranu, směr Hrádek nad Nisou. Od té doby přestala komunikovat a nedala o sobě žádnou zprávu,“ uvedli policisté.

Policie dnes odvolala pátrání po 13leté školačce z Liberce. Hledanou dívku našli policisté v neděli večer v pořádku, pomohla veřejnost, řekla dnes krajská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Díky vyhlášenému pátrání upozornili lidé podle Balákové na děvče, kterého si všimli na zastávce MHD v jedné z okrajových částí města. „Hlídka tam dorazila a potvrdila, že jde o hledanou dívku, v pořádku ji tak policisté vrátili domů. Děkujeme všem za pomoc, v podobných případech nám všímavost veřejnosti velmi pomáhá,“ dodala Baláková.

Domů
Sdílet
Diskuse