Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ilona Hobzová ČTK Tereza Patočková
16. října 2022 v 18:45
Čas čtení 0:40

Policie odvolala pátrání po školačce z Liberce, našla ji v neděli večer

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie odvolala pátrání po školačce z Liberce, našla ji v neděli večer
Zdroj: Policie ČR

Ivana Nováková na sobě měla zelený bomber (zevnitř oranžový), černo-růžové sportovní boty Adidas, fialový sportovní batoh s červeným nápisem Nike. Na obou předloktích má tetování a také špatně vyslovuje, koktá.

Policie odvolala pátraní po třináctileté Ivaně Novákové z Liberce. V pátek se nevrátila ze školy v nedaleké Chrastavě a rodina má o děvče obavy, protože má sklony k sebepoškozování. Policie informace o pohřešované zveřejnila na webových stránkách.

Pohřešování dívky oznámil už 14. října její otec. „Dívka téhož dne nepřišla ze ZŠ v Chrastavě domů. Po 13. hodině psala otci SMS, že omylem nastoupila do vlaku, který jede z Chrastavy na druhou stranu, směr Hrádek nad Nisou. Od té doby přestala komunikovat a nedala o sobě žádnou zprávu,“ uvedli policisté.

Policie dnes odvolala pátrání po 13leté školačce z Liberce. Hledanou dívku našli policisté v neděli večer v pořádku, pomohla veřejnost, řekla dnes krajská policejní mluvčí Ivana Baláková.

Díky vyhlášenému pátrání upozornili lidé podle Balákové na děvče, kterého si všimli na zastávce MHD v jedné z okrajových částí města. „Hlídka tam dorazila a potvrdila, že jde o hledanou dívku, v pořádku ji tak policisté vrátili domů. Děkujeme všem za pomoc, v podobných případech nám všímavost veřejnosti velmi pomáhá,“ dodala Baláková.

Domů
Sdílet
Diskuse