Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
18. října 2022 21:21
Čas čtení 0:50

Netflix představil trailer na nové Teletubbies. Změnilo se sluníčko a přibyly nové postavy

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Netflix představil trailer na nové Teletubbies. Změnilo se sluníčko a přibyly nové postavy
Zdroj: British Broadcasting Corporation

Trailer vrací zpátky na obrazovky čtyři barevné hrdiny jménem Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po a spoustu starých i nových kamarádů.

Kuk, a-hoj! Když zhlédneš nový trailer od Netflixu, nostalgie se vrátí. Filmová společnost totiž novým trailerem v úterý večer oznámila, že nad kopci známé sytě zelené krajiny vyšlo sluníčko a na obrazovky se vrací Teletubbies. O návratu této klasiky se mluví už od září, přesný release day uvedla nedávno například i fanouškovská stránka What's on Netflix. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po, jak se zdá, zůstali nezměněni. Přibyly ale nové postavy.

14. října 2022 16:56 Čas čtení 1:00 Netflix spouští od začátku listopadu levnější předplatné s reklamami. Na hodinu streamování připadne až 5 minut reklam Netflix spouští od začátku listopadu levnější předplatné s reklamami. Na hodinu streamování připadne až 5 minut reklam

„Nová barevná verze klasického seriálu, ve které kamarádi Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po zažijí úžasná dobrodružství a naučí se spoustu nových věcí. Přidejte se k nim!“ láká Netflix k novému pokračování seriálu. Reboot zavedené značky, jejíž první série se natáčela na přelomu tisíciletí, s sebou podle prvních záběrů přinese změny.

První je sluníčko, které mělo obličej malé holčičky. Ta však v průběhu let vyrostla a nyní jej nahradí nové. V traileru jde při východu vidět sluníčko s obličejem jiného děťátka, než je potom na konci.

Čtyři barevní přátelé zůstávají stejní, jejich příbytek se zdá také stejný, a dokonce v něm jsou jak vysavač, tak například létající toustíky. Novinkou by měla být naopak tzv. „Mimča Tubbies“, jak se nazývají v překladu. Jakou roli v seriálu ale budou hrát malé verze původních Teletubbies, se ještě neví. Série bude na Netflixu uvedena 14. listopadu.

Anketa:
Dáš si z nostalgie nové Teletubbies?
Jo a k tomu mléko a sušenky.
Asi to nechám mladším.
Jo a k tomu mléko a sušenky.
56 %
Asi to nechám mladším.
44 %
Domů
Sdílet
Diskuse