Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti SEMTEX.
25. října 2022 16:00
Čas čtení 1:05
Sponzorovaný obsah

Chceš žít naplno, ale chybí ti money? Zapoj se do soutěže Semtex Energy a vyhraj 100 000 Kč každý týden

Chceš žít naplno, ale chybí ti money? Zapoj se do soutěže Semtex Energy a vyhraj 100 000 Kč každý týden
Zdroj: SEMTEX
ZAJÍMAVOSTI ENERGY DRINKY SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Kromě finanční odměny můžeš vyhrát elektrokolo, snowboard nebo PlayStation 5.

Zasoutěž si se SEMTEX ENERGY a vyhraj hlavní cenu v hodnotě 100 000 korun každý týden. Soutěž probíhá od 1. září do 27. listopadu 2022 v Česku a na Slovensku a hlavní výhru můžeš ulovit až dvanáctkrát. Celá soutěž se nese v duchu „Life is funny, když máš money“. Tak nečekej a pojď do toho, ať ti nic neuteče!

Pravidla soutěže jsou hodně easy. Kup v obchodě libovolný drink SEMTEX ENERGY 0,5 nebo 0,25 l se zlatým víčkem. Odtrhni „očko“ na víčku plechovky a na jeho spodní straně najdeš unikátní osmimístný kód. Zaregistruj ho na soutěžním webu https://www.semtex-soutez.cz.

semtex energy
Zdroj: SEMTEX

Soutěžní kódy jsou platné pro každý týden do nedělní půlnoci a hned v pondělí se dozvíš, jak na tom jsi. Výhercem se stane ten, jehož webová registrace bude doručena do systému v okamžiku „šťastné chvilky“ a zároveň řádně splní všechny podmínky této soutěže. Pokud se chceš o hlavní výhru ucházet i následující týden, skoč si pro další drink SEMTEX ENERGY do svého oblíbeného shopu.

více o soutěži

S každým kódem sleva na produkty a merch

Za každý registrovaný kód získáš navíc automaticky slevu 10 % na nákup v e-shopu SEMTEX REPUBLIC, kde si můžeš vybrat nejen všechny produkty od Semtexu, ale také stylový streetový merch. Při registraci máš navíc možnost založit si svůj účet a za každých 6 zaregistrovaných kódů na tebe čeká na e-shopu sleva dokonce 20 %.

Mimo hlavní cenu si můžeš zasoutěžit o 3× elektrokolo, 3× snowboard, 3× PlayStation 5, 3× gramofon nebo 36× reproduktor SONY. Kódy v rámci věcných výher platí na rozdíl od hlavní ceny po celou dobu soutěže a vedlejší výhru můžeš získat max. 1×.

Pro více informací sleduj Instagram Semtex Energy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SEMTEX ENERGY (@semtex_energy)

Domů
Sdílet
Diskuse