Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořený v rámci mediální spolupráce se společností Live Nation.
31. října 2022 18:00
Čas čtení 2:12

The Chainsmokers vystoupí na začátku listopadu v Praze. Už máš lístky?

The Chainsmokers vystoupí na začátku listopadu v Praze. Už máš lístky?
Zdroj: Live Nation
HUDBA
Uložit Uložené

Předskakovat bude česko-slovenské duo MATAMAR a švýcarský DJ Gil Glaze.

Oblíbené duo The Chainsmokers konečně dorazí do Prahy a v neděli 6. listopadu zahraje svoje nejslavnější hity ve Sportovní hale Fortuna. Původní termín koncertu, který se měl konat letos v dubnu, museli zrušit kvůli koronavirovým opatřením. Teď to však hodlají fanouškům pořádně vynahradit novou show. Těšit se můžeš i na speciálního hosta v podobě rezidentů Evropy 2, dvojice MATAMAR. Stále jsou volná místa, takže pokud si nechceš tuto světoznámou dvojku nechat ujít, nakupuj vstupenky.

koupit vstupenky

Pamatuješ pecku #Selfie?

Za jménem The Chainsmokers se skrývá americké DJské a producentské duo, které odstartovalo svoji kariéru již v roce 2012. Zlom ale přišel o dva roky později, kdy pánové Andrew Taggart a Alex Pall vydali nakažlivý klubový singl #Selfie. Ten zabodoval na předních příčkách hitparád po celém světě a kapele přinesl hned několik platinových ocenění. The Chainsmokers se rázem stali nejen jedním z nejčastěji skloňovaných pojmů v rámci taneční hudby, ale i žádaným DJským artiklem a jejich následně vydané singly měly otevřené dveře do playlistů většiny mainstreamových rádií po celém světě.

Debutové album Memories…Do Not Open z roku 2017 bylo certifikované platinou a přineslo hity jako Paris a Something Just Like This, který je výsledkem jejich spolupráce s Coldplay. Koncem minulého roku pak vydali druhé album Sick Boy, které vygenerovalo více než jednu miliardu streamů a obsahovalo i úspěšný singl This Feeling s Kelsea Ballerini. Díky dosavadním hitům jako Roses (featuring Rozes), Don’t Let Me Down (featuring Daya) nebo Closer (s hostující zpěvačkou Halsey), které se mohou pyšnit desítkami zlatých a platinových ocenění, stovkami milionů streamů a miliardami zhlédnutí na YouTube, patří The Chainsmokers k nejúspěšnějším zástupcům taneční scény poslední dekády. 

Posledních dvanáct měsíců je ale pro kapelu The Chainsmokers naprosto zásadních. Nejen že do své diskografie přidali dalších několik hitů (například Who Do You Love s 5 Seconds Of Summer nebo Takeaway s Illenium a Lennon Stellou), ale zároveň se podle prestižního magazínu Forbes zařadili mezi nejvíce vydělávající celebrity. Ba co víc, v rámci taneční scény jsou nejlépe vydělávajícími umělci vůbec a nechali za sebou taková jména, jako jsou Marshmello, Calvin Harris, David Guetta nebo Martin Garrix. Již 8. listopadu navíc vyjde jejich nová skladba Push My Luck, která se (stejně jako již letos vydané tracky) objeví na chystaném albu World War Joy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Live Nation Czech Republic (@livenationcz)

Předskakují MATAMAR a Gil Glaze

Zábavu na koncertě rozproudí zkušení matadoři domácí elektronické scény. Česko-slovenské duo MATAMAR pravidelné plní největší kluby v Česku i na Slovensku. Rezidenti Evropy 2 a Retro Music Hall si zahráli v prestižním klubu Papaya na Zrcé Beach i na festivalu Ultra Europe. Z jejich vlastní tvorby možná budeš znát singl Future Cat, který obsadil 9. místo v žebříčku nejstahovanějších skladeb na českém iTunes. Ještě než na stagi vystoupí MATAMAR a The Chainsmokers, rozehřeje diváky svým setem švýcarský deep a future house DJ Gil Glaze.

matamar
Zdroj: Livenation

Vstupenky na původní termín platí

Lístky na původní termín stále platí, stačí, když si je vytiskneš nebo stáhneš do mobilu. „Vážíme si každého z vás, kdo si zakoupil vstupenku a ponechal si ji během této nejistoty, a slibujeme, že se na konci roku vrátíme s větší a lepší show pro všechny naše fanoušky. Těšíme se, že se s každým z vás uvidíme v novém termínu a zahrajeme vám naši novou hudbu,“ vyjádřili se členové The Chainsmokers, Andrew Tagart a Alex Pall. Jestli ještě vstupenku nemáš, nakupuj včas, ať na tebe nějaké zbydou.

Domů
Sdílet
Diskuse