Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
2. listopadu 2022 12:12
Čas čtení 1:04

Rapper Takeoff byl zabit „zbloudilou kulkou“, tvrdí jeho nahrávací společnost

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Rapper Takeoff byl zabit „zbloudilou kulkou“, tvrdí jeho nahrávací společnost
Zdroj: Getty Images/Taylor Hill

Rapper Takeoff ze skupiny Migos zemřel v úterý 1. listopadu během střelby v centru Houstonu.

V úterý 1. listopadu jsme tě informovali o střelbě v centru Houstonu, při níž zemřel teprve osmadvacetiletý rapper Takeoff ze skupiny Migos. Podle jeho nahrávací společnosti zemřel rapper po zásahu „zbloudilou kulkou“ a zřejmě neměl být cílem útoku, uvádí BBC a New York Post„Nesmyslné násilí a zbloudilá kulka připravily tento svět o další život a my jsme zdrceni,“ píše se ve vyjádření labelu.

1. listopadu 2022 17:00 Čas čtení 4:47 Kdo byl Takeoff z Migos? Změnil rapovou hru a přinesl nový slang Kdo byl Takeoff z Migos? Změnil rapovou hru a přinesl nový slang

Osmadvacetiletý rapper Takeoff nominovaný na cenu Grammy zemřel v úterý 1. listopadu při střelbě v bowlingové hale v texaském Houstonu. Ačkoli se někteří domnívali, že se jednalo o nevyřízené účty, podle rapperovy nahrávací společnosti to tak není. Takeoff byl prý zabit „zbloudilou kulkou“.

„Nesmyslné násilí a zbloudilá kulka připravily tento svět o další život a my jsme zdrceni,“ napsal rapperův label.

Spekulace o tom, zda se Takeoff nestal terčem útoku, odmítl komentovat šéf houstonské policie Troy Finner. „Neočekáváme, že by do toho byl nějak zapletený, nemáme důvod se domnívat, že by byl v této době zapletený do něčeho kriminálního. Lidé ho popisují jako mírumilovného, milujícího člověka a skvělého baviče. Podle toho, co o něm říkají, byl respektovaný a nenásilný,“ řekl. 

Šéf policie zároveň požádal svědky z místa činu, aby se přihlásili. „Prosím, ozvěte se, poskytněte nám informace, abychom to mohli uzavřít. Jeho rodina trpí,“ uzavřel na tiskové konferenci.  

Ke střelbě v centru Houstonu došlo v úterý ve 2:30 místního času. Takeoff hrál na balkoně před podnikem 810 Billiards and Bowling Alley kostky se svým strýcem a kolegou ze skupiny. Na soukromém večírku bylo 40 až 50 hostů, když někdo začal střílet. Rapper byl jediným, kdo střelbu nepřežil. Další dva lidé byli odvezeni do nemocnice se zraněním. 

Domů
Sdílet
Diskuse