Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
9. listopadu 2022 7:00
Čas čtení 3:54
Richard Balog

Podzim ve znamení stylových tenisek. Doplň své outfity o siluety s logem Converse, New Balance či Nike

MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

10 originálních párů tenisek pro muže i ženy, které můžeš mít doma během 24 hodin.

Nákupní oddělení online obchodu Footshop nepolevuje v tempu ani v závěru letošního roku a důkazem jsou teniskové novinky, díky kterým získají tvé outfity šťávu. Vybrali jsme 10 nejzajímavějších párů pro muže i ženy ve více stylech i různých cenových kategoriích. Najdi svého favorita a ovládni ulice svého města.

V den publikování článku je v online obchodu Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop

New Balance CT302 2 759 Kč

Úvod výběru patří teniskám s ikonickým logem značky New Balance, a to konkrétně modelu CT302. Jedná se o zajímavou novinku v produktovém portfoliu amerického výrobce, která okouzlí atraktivním vzhledem, ale také cenou na úrovni 2 700 korun. Tenisky jsou vyrobeny jak z velmi kvalitního přírodního semiše, tak z textilie a kůže. Vysoké pohodlí během chození poskytuje podrážka s pěnovou vrstvou EVA.

V nabídce online obchodu Footshop jsou tyto nadčasové krásky dostupné ve více barevných provedeních v mužských i ženských velikostech. Zvolili jsme univerzální bílo-šedou variantu. 

New Balance CT302
Zdroj: Footshop

Converse Chuck 70 AT-CX Platform – 2 899 Kč

Plný počet bodů udělujeme i upravené verzi tenisek Converse Chuck 70, které pod přívlastkem AT-CX nabízejí platformu s vroubkovanou podrážkou. Na rozdíl od základního modelu je tato silueta sportovnější a výraznější už na první pohled.

Minimalistické černobílé provedení je vyrobeno z kombinace textilie, syntetických tkanin a gumy, která chrání špičku i spodní část tenisek. Samozřejmostí je podrážka s pěnovou vrstvou EVA, která zajišťuje pohodlí. K dispozici jsou mužské velikosti za cenu pod 3 000 korun, což považujeme za férovou nabídku.

Converse Chuck 70 AT-CX Platform
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low 2 999 Kč

Pokud někdo ví, jak zmodernizovat retro siluety tenisek, jsou to návrháři ve službách značky adidas. Důkazem je mimo jiné i model Forum 84 Low, který je v tomto případě zahalen do bílo-fialovo-žlutého schématu, což jsou klubové barvy Los Angeles Lakers. Zajímavým detailem je zvířecí vzor umístěný ve třech proužcích z obou stran původně basketbalového modelu.

Tenisky vyšly poprvé v roce 1984 a v upravené verzi o šest let později. Svou krásou a jednoduchým nadčasovým vzhledem zaujmou nadšence i dnes. Cena 2 999 Kč je skvělá. 

adidas Originals Forum Low 84
Zdroj: Footshop

New Balance 725 3 259 Kč

Značka New Balance má v dnešním výběru trojnásobné zastoupení, a to i díky těmto atraktivním teniskám s číselným označením 725. Design obuvi je inspirován běžeckými styly ze začátku tohoto tisíciletí, ale tenisky jsou vytvořeny tak, aby poskytovaly pohodlí podle současných standardů.

Obohať svoji sbírku tenisek o model New Balance 725 ve světle hnědém barevném provedení, který disponuje odpružením s technologií C-CAP, zatímco svršek ze syntetických látek a síťoviny dodává originální vzhled. Díky aktuální slevě ho můžeš získat za zhruba dva a půl tisíce korun.

New Balance 725
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova 3 399 Kč

Cesty značky adidas a rapera Yeho (Kanyeho Westa) se sice rozdělily, ale odkaz kontroverzního umělce žije v produktech i nadále. Návrhářský tým německého sportovního giganta totiž použil barevné schéma s přívlastkem Static, které známe z tenisek Yeezy 700 Boost v2, na své nové siluetě Oznova.

Výsledek je velmi atraktivní a cenově dostupný pro masy, na rozdíl od tenisek Kanyeho Westa. Díky technologii adiPRENE+ s tlumením při nárazech budou tyto tenisky tvým oblíbeným párem pro každodenní nošení. V nabídce online obchodu Footshop najdeš jen mužské velikosti. 

adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LXX W 3 399 Kč

Radost uděláme i fanouškům tenisek od značky Nike – ve výběru jsou čtyři různé modely, přičemž jako první si představíme Dunk High LXX určený pro ženy. Ikonická silueta, kterou vedení společnosti představilo světu již v roce 1985, dostala výrazné červeno-bílé barevné schéma a zlaté detaily v podobě svrchních oček na tkaničky.

Jedna z nejatraktivnějších siluet s logem Nike má konečně takovou pozornost, jakou si zaslouží. Tato varianta je dostupná v ženských velikostech 35,5 EU až 39 EU za necelých 3 400 Kč. Doplníš jimi svoji sbírku tenisek? 

Nike Dunk High LXX
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro 3 799 Kč

Pokud jsme označili modelovou řadu Dunk High za jednu z nejatraktivnějších v produktovém portfoliu amerického sportovního výrobce, silueta Air Force 1 v nízkém provedení je absolutní klasikou, kterou musíš vyzkoušet.

Z desítek různých materiálových úprav a barevných schémat jsme do dnešního článku vybrali dvě varianty, přičemž první s přívlastkem Retro je zahalena do světle modrého odstínu známého také jako University Blue. Svršek tenisek je vyroben z prémiové kůže, zatímco spodní část s mezipodešví Air Sole je z odolné gumy. Cena je 3 799 Kč. 

Nike Air Force 1 Low
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 SE 3 499 Kč

O něco levnější je varianta Nike Air Force 1'07 SE v barevném provedení Phantom, do kterého jsme se zamilovali na první pohled. Světle hnědá vrchní část je zahalena do kombinace semiše a textilie. Pozitivně hodnotíme také plyšový detail na logu značky z obou bočních stran i na patě.

Dopřej si maximální pohodlí během každodenního nošení a zaboduj stylem, který ovládl ulice světových metropolí.

Nike Air Force 1 '07 SE
Zdroj: Footshop

New Balance 650 3 999 Kč

Tenisky New Balance 550 jsme si již představili a tentokrát přichází na řadu jejich vysoká verze s číselným označením 650. Cena je přímo úměrná kvalitě a je na úrovni čtyř tisíc korun. Dostupná je i červeno-bílá varianta.

Basketbalový design z 80. let v kombinaci s podpůrnými prvky a moderními technologiemi v podobě tenisek New Balance 650 nabízí jednoduchou volbu připravenou ke každodennímu nošení v ulicích. Klasický kožený svršek je posílen pouzdrem a prošívaným límcem pro jemnou reinterpretaci konstrukce z tvarované pěny, zatímco kožený okraj uplatňuje zvýšenou konstrukci boty na každé úrovni detailu. 

New Balance 650
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  4 999 Kč

Náš poslední dnešní tip je ve znamení tlumených barevných tónů se zvířecím vzorem na legendárních teniskách Nike Air Max 95. Jedná se o model, který posunul hranice sportovní obuvi. Vzduchová bublina není už jen v zadní části, ale je viditelně umístěna také v přední části.

Objev kouzlo tenisek Nike Air Max 95 se vzduchovou kapslí Air Sole prostřednictvím provedení Anthracite. Cena je 4 999 Kč, přičemž doprava je na účet obchodu. Dostupné jsou v mužských i ženských velikostech v limitovaném množství.

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse