Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
13. listopadu 2022 11:26
Čas čtení 0:36

VIDEO: Joe Biden si v projevu spletl země. Obě začínají na stejné písmeno, ale leží na jiných kontinentech

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Joe Biden si v projevu spletl země. Obě začínají na stejné písmeno, ale leží na jiných kontinentech
Zdroj: Getty Images/Drew Angerer

Nebylo to přitom poprvé, co si Biden popletl právě tyto dvě země.

Americký prezident Joe Biden v sobotu vystoupil na regionálním summitu Sdružení národů jihovýchodní Asie (ASEAN) v Kambodži. Během svého projevu si však spletl země a místo Kambodže poděkoval za pohoštění Kolumbii, informují Fox News a Sky News.

„Teď, když jsme tu zase spolu v Kambodži, těším se na dosažení ještě většího pokroku, než tomu bylo doposud, a chci poděkovat premiérovi Kolumbie za to, že ASEAN nyní předsedá a všechny nás zde hostí,“ prohlásil Biden. Myslel však kambodžského předsedu vlády Huna Sena.

Nebylo to přitom poprvé, co si Biden zmýlil právě tyto dvě země. Stejně se přeřekl i nedávno v Bílém domě. Bidenovy občasné chyby v projevech používají často jeho kritici z řad republikánů jako argument, že je na prezidentský post už příliš starý.

Demokratický prezident Spojených států, který 20. listopadu oslaví kulatých 80 let, však tento týden potvrdil, že má ambice ucházet se v příštích prezidentských volbách v roce 2024 o znovuzvolení.

Domů
Sdílet
Diskuse