Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta ČTK
30. listopadu 2022 12:04
Čas čtení 0:34

Hasiči zasahují u požáru v Českém Těšíně

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hasiči zasahují u požáru v Českém Těšíně
Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje

Evakuovat museli 33 lidí. Čtyři osoby jsou v péči záchranářů.

Hasiči zasahují u požáru panelového domu v Českém Těšíně. Informují o tom na svých stránkách. Na místě je výšková technika, hlavní zásah probíhá uvnitř budovy. Ve středečních dopoledních hodinách na místo dorazil i autobus, který evakuuje lidi. 

V pátek v dopoledních hodinách začali hasiči zasahovat u požáru bytu ve výškové budově v Českém Těšíně. Dům museli evakuovat. Podle ČTK musel hasičský sbor evakuovat 33 lidí. Podle mluvčího hasičů Jakuba Slezáka zasahuje třináct jednotek, včetně kolegů z nedalekého Polska.

„Na místo dorazil náš autobus, poskytne prostor pro evakuované. Nasazujeme čtvrtou výškovou techniku,“ uvedli hasiči. Kouře se podle nich nadýchali čtyři lidé, kteří následně skončili v péči záchranářů. Příčinu požáru ani rozsah škod zatím hasiči neznají.

Domů
Sdílet
Diskuse