Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
1. prosince 2022 19:26
Čas čtení 1:21

Karlos Vémola skončil v nemocnici. Co se stalo a je zápas o titul ohrožen?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Karlos Vémola skončil v nemocnici. Co se stalo a je zápas o titul ohrožen?
Zdroj: OKTAGON MMA

Karlos Vémola pozdravil fanoušky z nemocnice, kam jej dostal akutní zánět.

Český MMA zápasník Karlos Vémola byl hospitalizován v nemocnici. Fanoušky o tom informoval na svých sociálních sítích„Takhle jsem si Rockyho (nejmladší syn, pozn. red.) první narozeniny rozhodně nepředstavoval, ale vzhledem k tomu, jak hrozně mně ještě včera bylo, jsem rád, že jsem je tady s ním a holkama (manželkou a dcerou, pozn. red.) mohl vůbec strávit,“ vzkázal z nemocničního lůžka a poděkoval personálu FN Motol za péči.

Zápas zatím ohrožen není

Vémola se měl ve čtvrtek zúčastnit tiskové konference organizace Oktagon MMA v Ostravě, kde se měl potkat tváří v tvář se svým rivalem Patrikem Kinclem, s nímž se má na konci měsíce utkat. Podle serveru FightLive trápí Vémolu nespecifikovaný akutní zánět. Bojovníkův mediální zástupce Aleš Rataj se k jeho zdravotnímu stavu ale blíže vyjadřovat nechtěl.

vémola
Zdroj: OKTAGON MMA

Hospitalizace narušila Vémolovi tréninkovou přípravu, jeho zápas s Kinclem o pás střední váhy se má uskutečnit již 30. prosince v pražské O2 areně. Podle promotéra organizace Ondřeje Novotného, který informaci o zánětu potvrdil, se však v tuto chvíli na tomto plánu nic nemění a zápas by měl proběhnout.

23. dubna 2024 9:12 Čas čtení 5:39 Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu

„Podle nejčerstvějších informací, které mám, zápas jako takový zatím není ohrožen, takže mu na dálku samozřejmě přejeme co nejrychlejší uzdravení. Myslím, že to můžu říct i za Patrika (Kincla), protože chce určitě porazit nejzdravějšího možného Karlose,“ uvedl Novotný na tiskové konferenci.

Zápas Vémoly s Kinclem je jedním z nejočekávanějších zápasů dvou českých bojovníků v historii. Pro bojovníky se bude jednat o odvetu, v prvním zápase v roce 2018 vyhrál Vémola. Pro současného šampiona střední váhy Oktagonu Kincla je odveta dle jeho slov osobní a Vémolovi se chce pomstít za trashtalk a urážky z posledních let.

„Je to nepříjemný i pro mě, protože jsem motivovanej jako nikdy v kariéře. Dřu, jsem dennodenně rozbitej a je to něco, co mě může nahlodat. Bude ten zápas vůbec? Má to cenu takto teď makat? Nebylo by lepší zase ubrat a schovat si to na později, kdyby se to odložilo? Nechci si to ale připouštět a prostě to dojedu do toho 30. (prosince, pozn red.),“ uvedl ke zdravotnímu stavu soupeře Patrik Kincl.

Domů
Sdílet
Diskuse