Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
1. prosince 2022 v 19:26
Čas čtení 1:21

Karlos Vémola skončil v nemocnici. Co se stalo a je zápas o titul ohrožen?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Karlos Vémola skončil v nemocnici. Co se stalo a je zápas o titul ohrožen?
Zdroj: OKTAGON MMA

Karlos Vémola pozdravil fanoušky z nemocnice, kam jej dostal akutní zánět.

Český MMA zápasník Karlos Vémola byl hospitalizován v nemocnici. Fanoušky o tom informoval na svých sociálních sítích„Takhle jsem si Rockyho (nejmladší syn, pozn. red.) první narozeniny rozhodně nepředstavoval, ale vzhledem k tomu, jak hrozně mně ještě včera bylo, jsem rád, že jsem je tady s ním a holkama (manželkou a dcerou, pozn. red.) mohl vůbec strávit,“ vzkázal z nemocničního lůžka a poděkoval personálu FN Motol za péči.

Zápas zatím ohrožen není

Vémola se měl ve čtvrtek zúčastnit tiskové konference organizace Oktagon MMA v Ostravě, kde se měl potkat tváří v tvář se svým rivalem Patrikem Kinclem, s nímž se má na konci měsíce utkat. Podle serveru FightLive trápí Vémolu nespecifikovaný akutní zánět. Bojovníkův mediální zástupce Aleš Rataj se k jeho zdravotnímu stavu ale blíže vyjadřovat nechtěl.

vémola
Zdroj: OKTAGON MMA

Hospitalizace narušila Vémolovi tréninkovou přípravu, jeho zápas s Kinclem o pás střední váhy se má uskutečnit již 30. prosince v pražské O2 areně. Podle promotéra organizace Ondřeje Novotného, který informaci o zánětu potvrdil, se však v tuto chvíli na tomto plánu nic nemění a zápas by měl proběhnout.

21. července 2024 v 7:20 Čas čtení 3:27 Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd

„Podle nejčerstvějších informací, které mám, zápas jako takový zatím není ohrožen, takže mu na dálku samozřejmě přejeme co nejrychlejší uzdravení. Myslím, že to můžu říct i za Patrika (Kincla), protože chce určitě porazit nejzdravějšího možného Karlose,“ uvedl Novotný na tiskové konferenci.

Zápas Vémoly s Kinclem je jedním z nejočekávanějších zápasů dvou českých bojovníků v historii. Pro bojovníky se bude jednat o odvetu, v prvním zápase v roce 2018 vyhrál Vémola. Pro současného šampiona střední váhy Oktagonu Kincla je odveta dle jeho slov osobní a Vémolovi se chce pomstít za trashtalk a urážky z posledních let.

„Je to nepříjemný i pro mě, protože jsem motivovanej jako nikdy v kariéře. Dřu, jsem dennodenně rozbitej a je to něco, co mě může nahlodat. Bude ten zápas vůbec? Má to cenu takto teď makat? Nebylo by lepší zase ubrat a schovat si to na později, kdyby se to odložilo? Nechci si to ale připouštět a prostě to dojedu do toho 30. (prosince, pozn red.),“ uvedl ke zdravotnímu stavu soupeře Patrik Kincl.

Domů
Sdílet
Diskuse