Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Ondřej Jarůšek
3. prosince 2022 23:07
Čas čtení 0:37

Oktagon MMA má nového šampiona. Po napínavé bitvě se jím stal mladý talent Mate Sanikidze

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Na turnaji Oktagon 37 se rozhodlo o novém šampionovi pérové váhy.

Bojová organizace Oktagon MMA poznala nového šampiona pérové váhy. Stal se jím Mate Sanikidze, který porazil na body rostoucí českou hvězdu Jakuba Tichotu. Střet mladých talentů byl hlavním předzápasem sobotního turnaje Oktagon 37 v ostravské Ostravar Aréně. 

Akci nabídlo hned první kolo, jehož nejvýraznějším momentem byla tvrdá rána z ústupu, kterou Sanikidze poslal Tichotu na pár okamžiků do kolen. Ten se ale dokázal rychle vzpamatovat a vrátit se zpět do boje. V postoji Sanikidze hrozil i v dalších kolech, ale Tichota prokázal tvrdost a nezlomného ducha.

Vůle po výhře i chuť po titulu byla u obou obrovská, Sanikidze však v pěti kolech předvedl dominantní výkon a po pětadvaceti minutách napínavé podívané dostali slovo bodoví rozhodčí. Ti těsným poměrem 2:1 na body prohlásili vítězem Sanikidzeho, potlesk si však za srdnatý výkon vysloužil i poražený Tichota.

Sanikidze se šampionem pérové divize stal po slovenské legendě Ivanu Buchingerovi, který kvůli zranění nemohl zápasit, a jeho opasek byl proto uvolněn.

sanikidze tichota
Zdroj: OKTAGON MMA
Domů
Sdílet
Diskuse