Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek obsahuje inzerci několika produktů a společností.
13. prosince 2022 10:30
Čas čtení 3:05
Sponzorovaný obsah

Nevíš, co koupit sestře, matce či přítelkyni? Přinášíme ti 8 tipů na vánoční dárky pro ženy

Nevíš, co koupit sestře, matce či přítelkyni? Přinášíme ti 8 tipů na vánoční dárky pro ženy
Zdroj: Pexels/Karolina Grabowska
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tipy na nápadité vánoční dárky se vždy hodí.

Výběr vánočních dárků není snadná disciplína. I ty se letos pravděpodobně porozhlížíš po dárcích, kterými potěšíš ženy ve svém okolí. Tehdy se při hledání perfektního, nebo alespoň vhodného dárku pod stromeček můžeš pořádně potrápit. Sestře se s jejím vytříbeným vkusem líbí jen máloco, tvoje přítelkyně si přeje, abys ji letos příjemně překvapil, a mamka ti zase opakuje, že jí bohatě stačí, když přijdeš na návštěvu. Cítíš se bezradně? Možná ti trochu pomůžeme tímto článkem. Přinášíme ti v něm 8 tipů na dárky, které by mohly potěšit kamarádku, babičku, přítelkyni i kolegyni.

Každá chce mít zářivý úsměv

Začněme dárkem, který se skutečně hodí pro všechny výše zmíněné dámy. Jelikož každá touží po bělejším, krásnějším a zářivějším úsměvu, dárkovým setem na domácí bělení zubů žádnou z nich zaručeně nezklameš. Značka Hello Coco má v nabídce hned několik sad v různých cenových kategoriích, takže jsou její produkty cenově dostupné pro každého. Vybrat si můžeš dárkovou sadu Everyday Whitening Set, která obsahuje pěnovou zubní pastu pro každodenní použití, barevný korektor a Powder Booster na vylepšení běžné rutiny čištění zubů. Balíček Ultimate Whitening Set je ideální na cesty. Najdeš tam bělicí pásky a barevný korektor. Nejbohatší vánoční set Maximum LED Whitening Set pak obsahuje kompletní sadu na bělení zubů, barevný korektor a aktivní uhlí. Navíc s naším kódem REFRESHER20 koupíš každý z těchto zkrášlujících dárků ještě výhodněji.

vyber set vhodný pro ni
Hello Coco
Zdroj: Hello Coco

Kvalitní české čtení

Víš o ní, že ráda podpoří lokální umělce, ale ručně dělané keramiky už má plnou kuchyni? Potěš ji novým románem Tsunami od talentované české spisovatelky Karin Krajčo Babinské. Tato kniha vyšla teprve nedávno, 1. října, a už stihla najít množství spokojených čtenářů a čtenářek. Najdeš ji na Palmknihy.cz. Více tipů na dárky na míru nalezneš na speciální vánoční stránce. 

sáhni po české knize
kniha, palm knihy
Zdroj: Palmknihy.cz

Vánoční pomocník ti poradí s výběrem knihy

Obecně je kniha nejuniverzálnější vánoční dárek, kterým můžeš potěšit opravdu kohokoli. Výběr titulu musíš samozřejmě přizpůsobit preferencím čtenářky, kterou chceš obdarovat. Je jedno, jestli má ráda dojímavé romány, motivační literaturu nebo biografie inspirativních lidí. V Martinusu totiž vybereš knihu i pro tu nejnáročnější knihomolku. Jak ale najít tu nejlepší přesně pro ni? 

Pomohou ti s tím vánoční skřítci z knihkupectví Martinus.cz. Pro všechny, kteří neumí po správném knižním dárku sáhnout, připravili speciální vánoční stránku pro rychlou inspiraci. Pokud se však stále nebudeš moci rozhodnout, kterou dát mámě a kterou sestře, můžeš vyzkoušet i vánočního pomocníka. Stačí, když odpovíš na několik otázek, a skřítci ti pomohou najít tu nejlepší volbu.

vyzkoušet vánočního pomocníka
čítanie, knihy
Zdroj: Matias North, Unsplash

Ať se může uvolnit

Předvánoční shon plný nákupů, úklidu a vaření způsobuje mnohým ženám stres a napětí. S tím už ruku v ruce přicházejí i ztuhlé svaly či nepříjemná bolest. Dopřej jim povánoční relax a uvolnění v podobě příjemné masáže. Zjisti, zda žena, kterou chceš obdarovat, potřebuje relaxační masáž nebo odborné ruce fyzioterapeuta, a podle toho jí kup poukaz, který může využít hned po svátcích.

Masáž
Zdroj: Pixabay/ rhythmuswege / volně k užítí

Jako v královské ložnici

Hedvábí je mezi ženami stále populárnější. Upřednostňují hedvábné gumičky do vlasů nebo hedvábné masky na spaní. Největší přínos pro jejich krásu však budou mít luxusní hedvábná ložní povlečení na polštáře. Ta totiž prospějí jejich pleti, vlasům i celkovému zdraví. Vlasy ochrání před poškozením či elektrizováním, pleti zase budou pomáhat s hydratací a díky klouzavému povrchu budou sloužit také jako účinná prevence tvorby vrásek. To zní jako dokonalý dárek.

hodváb
Zdroj: Unsplash/Susan Wilkinson

Kosmetika na míru

Kvalitní péče o pleť je pro mnohé ženy základem. Pokud ti vyprávěla o své ranní či večerní kosmetické rutině plné tonerů, sér, olejů, krémů a masek, pravděpodobně ji nová kosmetika opravdu potěší. Vhodnou volbou bude balíček několika produktů, se kterými dosáhne optimálnějších výsledků než s jedním krémem.

Značka Oriflame ti výběr zjednoduší. Nabízí totiž dárkové sady pro různé věkové kategorie, které potřebují odlišnou péči. Je jí přes dvacet? Vsaď na sadu NovAge Skinergise, která podporuje pokožku v boji proti všem prvním známkám stárnutí. Překročila-li třicítku, zvol NovAge Ecollagen, která redukuje vrásky až o 49 %. K dostání jsou také sady pro 40+ a 50+, ale také pro ty, jež mají pleť citlivou nebo ji chtějí rozjasnit.

daruj jí kvalitní kosmetiku
orfiflame
Zdroj: Oriflame

Pro každý okamžik

Někteří z nás mají nejraději, když se na své fotovzpomínky mohou podívat postaru, tedy mimo obrazovku. Instantní fotoaparát, který během několika vteřin vytiskne vyfocený snímek, bude skvělou volbou pro většinu žen. Je jedno, jestli je cestovatelka, módní ikona nebo romantická duše, instantní foťák zachytí spoustu krásných okamžiků v každé životní situaci.

instax
Zdroj: Instax

Vlastníma rukama

Mnohé ženy mají blízko k umění a uklidňuje je, když mohou vytvořit něco krásného vlastníma rukama. Pokud k tomu má blízko i tvoje sestra, maminka či přítelkyně, daruj jí kurz keramiky, kresby či akvarelové malby. Možná i všem třem, aby kromě zlepšování tvořivosti zlepšovaly i svůj vzájemný vztah.

keramika, hrnček, šálka
Zdroj: Unsplash/Vladimir Gladkov
Domů
Sdílet
Diskuse