Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková ČTK
8. prosince 2022 12:00
Čas čtení 0:36

Čtvrteční nehoda vlaku v Brně omezí provoz nejméně do 12 hodin, škoda je pět milionů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čtvrteční nehoda vlaku v Brně omezí provoz nejméně do 12 hodin, škoda je pět milionů
Zdroj: Drážní inspekce

Doprava v místě nehody stála zhruba tři hodiny, v 05:25 byl obnoven provoz po jedné traťové koleji sníženou rychlostí, uvedly České dráhy na webu. Omezení zatím odhadují do dnešních 12:00.

V brněnských Maloměřicích dnes nad ránem vykolejily tři vozy nákladního vlaku. Nehoda se obešla bez zranění, celková škoda je pět milionů korun. V tiskové zprávě o tom informoval mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Mezi stanicemi Brno-Královo Pole a Brno-Židenice je omezený provoz, vlaky jezdí po jedné traťové koleji sníženou rychlostí.


Nehoda se stala dnes po 02:00. „Při mimořádné události nebyl nikdo zraněn. Na místě mimořádné události byla odhadnuta škoda na vlaku jeden milion a škoda na infrastruktuře na čtyři miliony korun,“ uvedl Drápal.

Poškozeny jsou 2 výhybky a asi 150 m železničního svršku. Doprava v místě stála zhruba tři hodiny, v 05:25 byl obnoven provoz po jedné traťové koleji sníženou rychlostí, uvedly České dráhy na webu. Omezení zatím odhadují do dnešních 12:00. Událost šetří Drážní inspekce.

Domů
Sdílet
Diskuse