Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
12. prosince 2022 13:02
Čas čtení 0:51

Na fotbalovém mistrovství v Kataru zemřel další novinář, příčina je neznámá

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Na fotbalovém mistrovství v Kataru zemřel další novinář, příčina je neznámá
Zdroj: Christopher Pike/Getty Images for Supreme Committee 2022

O úmrtí fotoreportéra Khalida al-Misslama se toho zatím mnoho neví.

Na právě probíhajícím světovém šampionátu ve fotbale v Kataru zemřel další novinář. O náhlé smrti fotoreportéra státní katarské televize Al Kass informoval server Gulf Times. Novinář zemřel za dosud nevyjasněných okolností jen dva dny poté, co světem otřásla smrt amerického novináře Granta Wahla.

Druhé úmrtí za dva dny

„Katařan Khalid Al-Mislamm náhle zemřel při natáčení reportáže. Věříme v Alláhovo milosrdenství a odpuštění pro něj a posíláme jeho rodině hlubokou soustrast,“ napsal server Gulf Times. Al-Misslam pracoval pro katarskou zpravodajskou televizi Al Kass TV a připravoval reportáže z mistrovství světa. Okolnosti jeho smrti jsou nejasné, televizní kanál se o jeho úmrtí krátce zmínil pouze v živém vysílání.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gulf Times (@gulftimes)

Jeho smrt přišla jen dva dny poté, co v Kataru zemřel významný americký fotbalový novinář Grant Wahl, který pracoval pro CBS Sport, NBC News a další média. Na stadionu Lusail měl podlehnout infarktu. Není ale jasné, zda osmačtyřicetiletý novinář zemřel při převozu do nemocnice, nebo v ní. 

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Jeho bratr Eric Wahl se domnívá, že ve smrti jeho sourozence má prsty katarská vláda. Důvodem má být podpora LGBT+ lidí. Před zápasem měl totiž jeho bratr na sobě tričko s duhovou vlajkou a nechtěli ho na stadion pustit, kromě toho otevřeně kritizoval tamní vládu a fakt, že se Katar stal pořadatelem šampionátu. 

Domů
Sdílet
Diskuse