Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Motorola.
13. ledna 2023 16:04
Čas čtení 2:50
Sponzorovaný obsah

Značka, z jejíž dílny pochází první mobilní telefon, představuje smartphony vybavené špičkovou technologií

Značka, z jejíž dílny pochází první mobilní telefon, představuje smartphony vybavené špičkovou technologií
Zdroj: Motorola/Refresher
TECH SMARTPHONE
Uložit Uložené

Smartphony Motorola nabízí uživatelům dlouhou výdrž baterie i příjemné doplňky, jako je ovládání pomocí gest.

Baterie s dlouhou výdrží, rychlé nabíjení, bohatá výbava nebo elegantní design. Tyto benefity nabízí telefony značky Motorola svým uživatelům. Důvodů, proč smartphony Motorola vyzkoušet, je však mnohem víc. Šest hlavních výhod, které na nich oceníš, najdeš sepsané níže. Můžeš se jimi inspirovat, pokud zvažuješ koupi nového telefonu a váháš s výběrem značky.

Android a praktická gesta

Také tě rozčiluje, když v novém telefonu najdeš aplikace a reklamy od výrobce, které si musíš odinstalovat, aby byl obsah mobilu podle tvých představ? U smartphonů od Motoroly se ti toto nestane. Jedinou přidanou věcí od výrobce je aplikace Moto, díky které můžeš telefon ovládat pomocí gest. Například po dvou otočeních telefonem se zapne kamera, takže můžeš zachytit skvělé momentky. Nebo když hledáš ve tmě klíče, stačí telefonem dvakrát zatřást a rozsvítí se svítilna. Mobily jsou navíc vybavené čistým operačním systémem Android bez jakékoliv vlastní nástavby, která by zpomalovala chod systému a spotřebovávala energii z baterie. 

koupit smartphone motorola

Dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení

Motorola se při vyvíjení nových smartphonů soustředí na potřeby svých uživatelů a tou hlavní je kombinace velké výdrže baterie a rychlého nabíjení. Značka přidává do smartphonů velké akumulátory. Například v nejpopulárnější řadě Moto G mají všechny mobily kapacitu baterie minimálně 5 000 mAh, a model Moto G60 dokonce 6 000 mAh. Můžeš se tedy těšit na vynikající výdrž bez častého nabíjení.

Důležitá je ale i rychlost nabíjení. Společnost Motorola tak navzdory aktuálním trendům přidává do balení také odpovídající nabíječku, s jejíž pomocí lze telefon dobít maximální možnou rychlostí. Například tedy u modelu Motorola Edge 30 Ultra, schopného nabíjet výkonem až 125 W, najdeš 125W nabíječku. A bezdrátové nabíjení má už i model střední třídy Edge 30 Neo s cenou pod 10 tisíc Kč.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Motorola Czech a Slovakia (@motorolaczsk)

Telefony pro každého

Díky širokému portfoliu mobilních telefonů si ten pravý vybere každý. Ať už jsi náročný uživatel, který chce jen to nejlepší, nebo ti stačí hlavně spolehlivý telefon se základními funkcemi. Mobilní telefony Motorola se prodávají ve čtyřech řadách:

  • Moto E nabízí vždy něco navíc – například čistý Android nebo velkou baterii. A za dostupnou cenu.
  • Moto G představuje vyvážený poměr mezi cenou a výkonem. Mezi uživateli se jedná o nejoblíbenější řadu, která přebírá ty nejlepší technologie od vlajkových lodí značky.
  • Motorola Edge, to jsou vlajkové lodě výrobce. Jsou vždy napěchované špičkovými technologiemi. Nadchnou OLED displeji s obnovovací frekvencí 120 nebo 144 Hz, fotoaparáty s optickou stabilizací, procesory Qualcomm Snapdragon nebo elegantním designovým provedením.
  • Razr je šperkem mezi telefony od Motoroly. Jedná se totiž o telefon ohebné konstrukce s tou nejlepší hardwarovou výbavou.
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Motorola Czech a Slovakia (@motorolaczsk)

Vůdce v oblasti inovací

Víš, že první mobilní telefon na světě byl právě od Motoroly? Značka v inovacích nadále pokračuje a snaží se mobilní svět posouvat neustále kupředu. V současné době jako první na světě uvedla na trh telefon se 200Mpx fotoaparátem – v září to byl model Edge 30 Ultra. Rovněž představila ohebný telefon Razr, který kromě své originální konstrukce umí také natáčet 8K video a potěší výkonným hardwarem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Motorola Czech a Slovakia (@motorolaczsk)

Trendy barvy od Pantone

Značka Motorola dlouhodobě spolupracuje se společností Pantone, a telefony se tak objevují v těch nejaktuálnějších trendy barvách. Vloni to byla barva Very Peri na kompaktním telefonu Motorola Edge 30 Neo, a hned jak Pantone oznámilo barvu roku 2023, kterou je Viva Magenta, Motorola v této barvě uvedla na trh další telefon z vrcholné řady – Edge 30 Fusion.

„Naše exkluzivní globální partnerství s Pantone v kategorii chytrých telefonů se posouvá do další fáze. Jsme jediným výrobcem chytrých telefonů, který uvádí na trh zařízení v barvě Pantone roku 2023, a umožňuje tak spotřebitelům prozkoumávat, vytvářet a prolamovat hranice prostřednictvím technologie,“ řekl Ruben Castano, výkonný ředitel odpovědný za zákaznické zážitky a design ve společnosti Motorola. „Tato barva věrně odráží kulturní vývoj, jímž právě procházíme, a těšíme se, že budeme v tomto působivém odstínu nabízet naše chytré telefony Motorola Edge 30 fusion na celém světě.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Motorola Czech a Slovakia (@motorolaczsk)

Spojení s počítačovým gigantem Lenovo

Motorola je dceřinou společností značky Lenovo, jejíž špičkové tablety a notebooky nepochybně znáš. Zázemí v podobě počítačového giganta přináší značce nejen silnou oporu na trhu, ale také systém Ready For, který umožňuje snadné propojení mobilního telefonu s externím displejem, např. monitorem počítače nebo televizí. Telefon tak můžeš snadno využívat na práci i zábavu s výhodami a komfortem velkého počítače a pohodlně odpovídat na zprávy, přenášet soubory, hrát hry nebo využít fotoaparát telefonu jako webkameru. 

Zpět
Sdílet
Diskuse