Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Adéla Ježková
22. prosince 2022 v 8:29
Čas čtení 0:29

Policie pátrá po čtrnáctiletém Petrovi, utekl od pražského soudu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po čtrnáctiletém Petrovi, utekl od pražského soudu
Zdroj: Policie ČR

Mladík utekl z budovy Obvodního soudu pro Prahu 8, kde měl mít soudní jednání.

Čtrnáctiletý Petr G. pobývá v diagnostickém ústavu v Brně a podle prohlášení policie je notorickým útěkářem. To prokázal i v pondělí 19. prosince, kdy byl převezen do Prahy k obvodnímu soudu, kde měl mít soudní jednání.

22. prosince 2022 v 10:45 Čas čtení 1:22 Fialova vláda nedokáže zatočit s korupcí a změny blokuje hlavně ODS, uvádí zpráva Transparency International Fialova vláda nedokáže zatočit s korupcí a změny blokuje hlavně ODS, uvádí zpráva Transparency International

Krátce po desáté hodině totiž z budovy soudu utekl. Od té doby jej policie pohřešuje. „Kriminalisté zjistili, že se na svobodě schází s problémovou mládeží a společně pak páchají trestnou činnost. Přespává kdekoli, kde to situace dovolí, i na chodbách domů,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Pohřešovaný Petr měří zhruba 165 centimetrů a je střední postavy. Má krátké černé vlasy, husté černé obočí a černé oči. V případě, že ho někdo zahlédne či o něm má nějaké informace, se má obrátit na linku 158 či na nejbližší policejní služebnu.

pohresovany policie
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse