Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2022 20:02
Čas čtení 1:30
Ondřej Jarůšek

Rytmus kvůli nemoci ruší zápas v boxu. Milovníky tvrdých rvaček ale na FNC 3 potěší stroj na knockouty Vlasto Čepo

Rytmus kvůli nemoci ruší zápas v boxu. Milovníky tvrdých rvaček ale na FNC 3 potěší stroj na knockouty Vlasto Čepo
Zdroj: OKTAGON MMA/propagační materiál
SPORT BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE (FNC) ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Turnaj FNC 3 v Brně bude bez Rytmuse. Organizace Fight Night Challenge ale pohotově hlásí nový zajímavý zápas.

Bojová organizace Fight Night Challenge fanouškům v neděli oznámila dvě zprávy – jednu špatnou a jednu dobrou. Tou špatnou je, že rapper Rytmus se na očekávaném turnaji FNC 3 v Brně 27. prosince kvůli nemoci nepředstaví. Tou dobrou je, že organizátoři představili nový atraktivní zápas, který si zejména milovníci tvrdých bitev a knockoutů určitě nebudou chtít nechat ujít.

Doporučeno
Slavné zpěvačky Aless a Dominika Mirgová se už brzy pobijí v boxu. Mají ostrý vzkaz pro hatery Slavné zpěvačky Aless a Dominika Mirgová se už brzy pobijí v boxu. Mají ostrý vzkaz pro hatery 18. prosince 2022 20:30

Rytmus: Byl jsem nahecován soupeře sežrat 

Rytmus byl dle svých slov do zápasu maximálně namotivován, jeho úsilí mu však překazilo onemocnění, které ho aktuálně postavilo mimo veškerou sportovní aktivitu. 

„Moc jsem se těšil, protože soupeř měl cca dva měsíce na to, aby se připravil na svůj první zápas, což mi vyhovovalo z hlediska jeho nezkušenosti a psychiky. Věřte mi, že po zápase s Gáborem, Marpem a obecně po těch letech zkušeností jsem byl nahecován soupeře (rappera Curtise, pozn. red.) sežrat, ale bohužel mé zdraví mi to nedovolí,“ uvedl rapper.

rytmus
Zdroj: TASR/Branislav Račko

Nemocný není jen Rytmus, ale i jeho rodina. Jak dodává, má i nasazená antibiotika a v současném stavu není schopen ani tréninku, natož zápasu. „Bohužel, můj zdravotní stav mi neumožní dát ani 10 vteřin fyzické námahy. Mrzí mě to, ale můj zápas s Curtisem se přesouvá,“ dodal slovenský umělec. Kdy by mohl mít zápas náhradní termín, zatím není známo.

Doporučeno
Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka 27. září 2022 6:00

Do akce jde obávaný ranař 

Krátce po zveřejnění zprávy o odstoupení Rytmuse ze zápasu oznámila organizace Fight Night Challenge novou bitvu, a sice střet slovenského ranaře Vlastislava Čepa se srbským borcem Ivanem Vičićem. Zápasit budou v boxu.

Srb Vičić má na kontě v MMA 35 zápasů, z toho 12 vítězných. Z posledních tří odcházel jako poražený. Oproti tomu Čepo, který už na turnaji FNC boxoval a porazil Patrika Jevického, má na kontě v MMA tři výhry v řadě. Pověstné jsou zejména jeho tvrdé údery, kterými často soupeře ukončuje hned v prvním kole. To je velmi pravděpodobný scénář, který se nabízí i v boxerském zápase s Vičićem, do něhož Čepo půjde jako velký favorit.

Turnaj FNC 3 se uskuteční 27. prosince v brněnské Zoner Bobyhall a kromě tohoto duelu uvidí fanoušci boxu celou řadu dalších zápasů. Čeká nás vyhrocený střet rappera Frayera Flexkinga s Baronem z realitní show Farma, o první ženský zápas organizace se postarají zpěvačky Aless a Dominika Mirgová a chybět nebude ani bitva 120kilového Alexe Cverny se 70kilovým Michalem Zátorským.

fnc3
Zdroj: Fight Night Challenge
Domů
Sdílet
Diskuse