Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
27. prosince 2022 8:26
Čas čtení 0:37

Poradce prezidenta Srí Lanky měl sexuálně napadnout psa. Rezignoval poté, co jeho partnerka zveřejnila fotky

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Poradce prezidenta Srí Lanky měl sexuálně napadnout psa. Rezignoval poté, co jeho partnerka zveřejnila fotky
Zdroj: Unsplash/Nick Fewings

Na svou funkci rezignoval poté, co se na sociálních sítích objevily jeho fotky.

Poradce prezidenta Srí Lanky v pátek odstoupil ze své funkce. Jeho kariéru ukončila partnerka, která zveřejnila fotky, na nichž zmíněný poradce údajně sexuálně zneužívá psa. Informuje o tom televize News First Sri Lanka. Video, v němž ukazuje fotky, se následně rozšířilo na sociálních sítích.

Kompromitující materiál na profesora Ašua Marašingeho zveřejnila jeho partnerka Ádarša Karandan. Společně žili dva roky, když si Ádarša všimla, že se jejich pes začíná chovat jinak než dříve.

Když pojala podezření, že by na vině mohl být Ašu, rozhodla se jej natáčet. A když partnera s natočeným materiálem konfrontovala, začal jí vyhrožovat a fyzicky napadat. Ádarša se rozhodla zaslat video prezidentovi.

Následně Ašu Marašinge na svou funkci rezignoval a jeho případ bude pokračovat k soudu. Za sexuální napadení zvířete hrozí na Srí Lance až dvacet let odnětí svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse