Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2024 12:31
Čas čtení 0:56
Veronika Ábelová

Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě

Česká kriminálka s Martinem Hoffmanem ovládla diváckou sledovanost. Převálcovala i nový seriál na Primě
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

První díl kriminálního seriálu České televize Vedlejší produkt režiséra Petera Bebjaka zvýšil po neúspěšném seriálu To se vysvětlí, soudruzi! sledovanost. Úspěch nové kriminálky postihl i oblíbený seriál na Primě Vytoč mého agenta.

Podle serveru Mediaguru zaznamenala Prima po odvysílání nové kriminálky České televize pokles u sledovanosti seriálu Vytoč mého agenta a vyřadila ho z prvních šesti nejsledovanějších pořadů v nedělním vysílání. Přestože nová kriminálka zasáhla i sledovanost Novy, seriál Iveta se stále drží na druhém místě v první šestce. Potom následuje pořad 168 hodin na České televizi, repríza Kriminálky Anděl a Střepiny na Nově a Zločiny z vřesovišť na Prima Krimi.

Doporučeno
PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars 30. dubna 2024 9:30

Nový seriál Vedlejší produkt má dobře našlápnuto a ve sledovanosti se mu zatím daří. Děj se odehrává na ostravském oddělení vražd, kde působí i detektiv Josef. Ten musí za trest za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha každoročně provést rutinní prověrku nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy, kterou před téměř dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. K promlčení vraždy zbývá pouhých šetnáct dnů, a tak se Josef rozhodne případ vyřešit a nebrání mu v tom ani opětovné použití nelegálních metod na hraně zákona. 

Autory scénáře jsou Jakub Režný a Aleš Preis. Seriál režíroval Peter Bebjak, jehož novinka Smršť v kinech nezaznamenala příliš velký úspěch. To se ale nedá říct o jeho televizní novince. V hlavní roli detektiva Josefa vystupuje Tomáš Maštalír a jeho parťáka při vyšetřování Michala si zahrál Martin Hoffman. V dalších rolích se objevila Zuzana Stivínová, Pavla Beretová, Albert Čuba nebo Jan Vondráček.

Kriminální série má před sebou ještě dva díly, které Česká televize vysílá vždy v neděli po osmé hodině večer.

Domů
Sdílet
Diskuse