Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2024 12:35
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

VIDEO: Madonna se koncertem v Riu zapsala do historie. Zpěvačku si přišlo poslechnout 1,6 milionu lidí

VIDEO: Madonna se koncertem v Riu zapsala do historie. Zpěvačku si přišlo poslechnout 1,6 milionu lidí
Zdroj: ČTK/APInvision/Rich Fury
ZAHRANIČÍ HUDBA MADONNA
Uložit Uložené

Obrovské množství lidí přilákal bezplatný koncert Madonny pod širým nebem na proslulé pláži Copacabana v brazilském Riu. Zpěvaččino vystoupení údajně vidělo až 1,6 milionu diváků a divaček.

Koncert byl závěrečnou zastávkou Madonnina turné, v rámci kterého objížděla svět od loňského října. Turné mělo připomenout zpěvaččinu čtyřicetiletou kariéru. 

Madonna zahájila koncert skladnou Nothing Really Matters z roku 1998. Zaznělo i mnoho dalších hitů, mezi nimi Like a Virgin, Hung Up či Like a Prayer. Na pódiu se ke zpěvačce přidali i brazilští umělci Anitta a Pabilo Vittar. 

Na proslulou pláž, která je oblíbeným místem konání podobných koncertů, si podle magazínu Deadline přišlo slavnou zpěvačku poslechnout až 1,6 milionu lidí. Podobnou účast zaznamenali naposledy Rolling Stones, kteří v Riu zahráli v roce 2006 pro 1,2 milionu fanoušků. Největší návštěvnost zaznamenal v roce 1994 bezplatný rockový koncert Roda Stewarta, který přilákal čtyři miliony lidí. 

Domů
Sdílet
Diskuse