Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
2. ledna 2023 18:35
Čas čtení 0:55

Policie u zesnulé matky a dítěte nařídila pitvu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie u zesnulé matky a dítěte nařídila pitvu
Zdroj: ČTK/Taneček David

Policie po ženě a jejím synovi pátrala od 30. prosince. Dnes byla těla obou nezvěstných nalezena bez známek života v oblasti u Růžové hory.

Od 30. prosince 2022 bylo vyhlášeno pátrání po čtyřicetileté ženě a jejím tříletém synovi, kteří zmizeli v okolí Pece pod Sněžkou. Do pátrání se dnes zapojilo na 150 lidí, kteří oba pohřešované našli mrtvé. Policie později oznámila, že matka se synem byli nalezeni mimo lesní cestu a v rámci vyšetřování byla nařízena soudní pitva, informuje ČTK.

2. ledna 2023 14:52 Čas čtení 0:40 Policie našla pohřešovanou matku s dítětem z Pece pod Sněžkou mrtvé Policie našla pohřešovanou matku s dítětem z Pece pod Sněžkou mrtvé

O tom, že dnes policie našla pohřešovanou ženu i jejího syna mrtvé, jsme tě informovali v samostatném článku. Policie však nyní zveřejnila další informace k případu. Příčinu i okolnosti smrti ženy a syna policie vyšetřuje a byla nařízena soudní pitva. 

Pohřešovanou dvojici našli pátrači, kteří v lese v oblasti u Růžové hory vytvořili rojnici. K místu nalezení těl pak policie uvedla, že matka se synem leželi mimo lesní cestu. „Na místo vyrazila výjezdová skupina kriminalistů a techniků,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová. „Obě osoby byly záchranáři nalezeny v rámci tohoto postupu bez známek života,“ dodal mluvčí horské služby Marek Fryš.

Pátrání po ženě a jejím synovi bylo vyhlášeno v pátek 30. prosince, když se dvojice nevrátila domů. Žena měla odjet do Pece pod Sněžkou 25. prosince a spolu se synem se měla ubytovat v penzionu U Sochorů. Odjet měla 30. prosince, ale protože její auto zůstalo před penzionem a nebylo možné se s ní spojit, zmizení nahlásila také majitelka penzionu. Po otevření pokoje totiž zjistila, že v něm nikdo není, ale věci v něm zůstaly.

Domů
Sdílet
Diskuse