Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
3. ledna 2023 17:15
Čas čtení 0:51

Španělský deník napsal, že Cristiano Ronaldo může hostovat v Newcastlu United. Podle zdrojů z Al-Nassr to není pravda

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Španělský deník napsal, že Cristiano Ronaldo může hostovat v Newcastlu United. Podle zdrojů z Al-Nassr to není pravda
Zdroj: TT via AP/Janerik Henriksson

Ronaldo zpátky v Premier League? Podle zdrojů smlouva takovou klauzuli neobsahuje.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo podepsal dvouapůlletou smlouvu v saúdskoarabském klubu Al-Nassr. Španělský sportovní deník Marca k přestupu uvedl, že hráčova smlouva obsahuje klauzuli, podle které by mohl už v červenci hostovat v anglickém klubu Newcastle United, nicméně zdroje stanice ESPN toto tvrzení vyvrací a označují jej za „nepravdivé“.

Španělský deník napsal, že kluby Al-Nassr a Newcastle United jsou ve většinovém vlastnictví saúdskoarabského investičního fondu PIF, podle ESPN tomu tak ale není a ve vlastnictví fondu je pouze Newcastle.

Smlouvu se saúdskoarabskou stranou podepsal minulý týden. „Toto je víc než jen historie. Toto je podpis, který nejen inspiruje náš klub k dosažení ještě většího úspěchu, ale inspiruje naši ligu, náš národ a budoucí generace, chlapce a dívky, aby byli tou nejlepší verzí sebe sama. Vítej, Cristiano Ronaldo, v novém domově,“ uvedl na sociálních sítích saúdskoarabský klub Al Nassr. 

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Uvítací ceremoniál by se měl uskutečnit v úterý na stadionu Al-Nassr. Podle zpráv médií bude sedmatřicetiletý útočník vydělávat 211 milionů eur za sezónu, což je v přepočtu přes 5 miliard korun. 

Ronaldo drží několik rekordů v Lize mistrů. Se svými 140 vstřelenými brankami je historicky nejlepším střelcem tohoto kontinentálního turnaje. Jak připomněl server Marca, v patách mu je argentinský konkurent a mistr světa Lionel, který jich má 129.

Domů
Sdílet
Diskuse