Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
4. ledna 2023 9:52
Čas čtení 0:48

Andrej Babiš půjde jen do jedné televizní diskuze

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Andrej Babiš půjde jen do jedné televizní diskuze
Zdroj: Úřad vlády ČR

Prezidentský kandidát potvrdil informaci Deníku N. Jediné předvolební debaty, které se zúčastní, bude ta na TV Nova.

Prezidentský kandidát a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nevystoupí v předvolebních debatách, až na jednu. Podle informací Deníku N završí svou kampaň diskuzí v televizi Nova, pozvání do ostatních médií odmítl. Tato debata se odehraje pouhý den před samotným prvním kolem prezidentské volby, která proběhne v pátek 13. a sobotu 14. ledna.

4. ledna 2023 8:30 Čas čtení 1:00 Soud bude dnes znovu projednávat kauzu Čapí hnízdo. Mluvit budou znalci Soud bude dnes znovu projednávat kauzu Čapí hnízdo. Mluvit budou znalci

Ani Česká televize, ani CNN Prima NEWS. Stejně tak ani žádný zpravodajský server či jiné médium, které umožní debatu prezidentských kandidátů před prvním kolem voleb. Andrej Babiš se rozhodl, že se v přímé diskuzi s dalšími kandidáty včetně těch nejvíce favorizovaných – Petrem Pavlem a Danuší Nerudovou – utká pouze během předvolební diskuze na TV Nova.

Tato debata se odehraje pouhý den před samotnými volbami. Babiš tak nevyužije možnost vystoupit jinde, přestože diskuze začaly již v úterý. Činí tak i přesto, že nejnovější model agentury Median, jejž jsme ti přinesli, by pro Babiše nedopadl vítězstvím. Se 28,51 % by skončil až za Pavlem, jenž získal o 0,2 procentního bodu více. Predikce pro druhé kolo pro něj navíc také nevyznívají nejlépe.

Volba prezidenta je důležitá, proto jsme ti v článku přednesli, co všechno je potřeba splnit k tomu, aby se tvůj hlas počítal. Kam jít, co zařídit a kdy se co bude konat, najdeš zde.
Domů
Sdílet
Diskuse