Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
7. ledna 2023 v 10:37
Čas čtení 0:34

Šestiletý žák v USA postřelil svou učitelku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Šestiletý žák v USA postřelil svou učitelku
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Není jasné, jak se dítě ke zbrani dostalo, ale pan policejní náčelník Steve Drew uvedl, že se nejednalo o nehodu.

Policie zadržela teprve šestiletého chlapce, který v americkém státě Virginie postřelil svou učitelku, uvedli policisté. Ke střelbě došlo krátce po 14:00 místního času na základní škole Richneck ve městě Newport News, informují o tom BBC a CNN

Není jasné, jak se dítě ke zbrani dostalo, ale pan policejní náčelník Steve Drew uvedl, že se nejednalo o nehodu. Učitelka, jejíž jméno zatím nebylo uvedeno, utrpěla vážná zranění, ale je mimo ohrožení života.

6. ledna 2023 v 15:45 Čas čtení 1:45 Peklo v Mexiku: Kartel Sinaloa se mstil v ulicích za zatčení syna El Chapa, při četných přestřelkách zemřeli 3 policisté Peklo v Mexiku: Kartel Sinaloa se mstil v ulicích za zatčení syna El Chapa, při četných přestřelkách zemřeli 3 policisté

Incidentu, k němuž došlo ve třídě prvního stupně, měla předcházet hádka. Náčelník Drew však zdůraznil, že šlo o ojedinělý incident a nešlo o situaci, kdy by někdo chodil po škole a střílel. 

Úředníci uvedli, že ačkoli škola, která má asi 550 žáků, disponuje zařízením na detekci kovů, žáci byli kontrolováni namátkově a ne každé dítě bylo zkontrolováno.

Policie odmítla uvést jméno zbraně, která byla při incidentu použita, ale uvedla, že chlapec použil pistoli.

Domů
Sdílet
Diskuse