Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
8. ledna 2023 8:38
Čas čtení 0:53

Slovenský UFC bojovník Klein bude bojovat na velkém turnaji v Londýně! Utká se s nebezpečným Angličanem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Slovenský UFC bojovník Klein bude bojovat na velkém turnaji v Londýně! Utká se s nebezpečným Angličanem
Zdroj: Oktagon MMA

První Slovák v UFC si jde za další výhrou.

Slovenský UFC bojovník Ľudovít Klein oznámil termín svého dalšího zápasu. Fanoušci jej v kleci znovu uvidí 18. března na turnaji UFC 286 v londýnské O2 areně. Tam změří síly s domácím bojovníkem Jaiem Herbertem. Slovenský borec o tom informoval na svých sociálních sítích. Utkají se v lehké váze.

Pro Kleina se bude jednat už o šestý zápas pod hlavičkou nejslavnější MMA organizace světa. Dosud v UFC posbíral tři výhry a dvě prohry. Aktuálně se veze na vlně dvou výher v řadě, na které bude chtít navázat další cenným skalpem.

21. července 2022 8:30 Čas čtení 8:55 Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA
ludovít klein
Zdroj: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Jai Herbert od roku 2020 v UFC dvakrát zvítězil a třikrát prohrál. Naposledy v létě loňského roku porazil Kanaďana Kyla Nelsona 3:0 na body, shodou okolností na tom samém turnaji bojoval a zvítězil právě i Klein, který tehdy jednohlasně na body porazil Masona Jonese.

34letý Angličan Herbert je nebezpečný bojovník, který jen málokdy nechává zápasy dojít až do konce třetího kola. Ze svých dvanácti výher nechal bodové rozhodčí promluvit jen dvakrát. Na kontě má devět KO/TKO a jedno ukončení na submisi. Čtyři soupeře ukončil hned v prvním kole.

27. září 2022 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka

27letý Klein, který se jako první Slovák dostal do UFC v roce 2020, je o něco zkušenější a rovněž má na kontě působivé statistiky. Osm svých soupeřů knockoutoval, osm jich ukončil na submisi. „Nemůžu se dočkat! Jedeme si pro další vítězství!“ napsal Klein na Instagramu fanouškům.

Domů
Sdílet
Diskuse